Yenilenmiş haliyle yeniden vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Yenilenmiş haliyle yeniden vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 15:17

Oscar'lı 'Avatar', sekiz dakikalık ilavesiyle sonbaharda vizyonda. Yeni yaratıklar, yeni aksiyon sahneleri, yeni mekanlarla tanışacağımız filmde sevişme sahnesinin olup olmayacağı ise merak konusu.

Haberin Devamı

Yenilenmiş haliyle yeniden vizyonda

AVATAR FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV

AVATAR FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

James Cameron'un dünyada izlenme rekorları kıran 2 milyar 700 milyon dolarla tüm zamanların en çok gişe hasılatı başta olmak üzere pek çok rekora imza atan Avatar'ın, sekiz dakikalık ilave sahneleriyle tekrar vizyona giriyor. Filmin tutkunlarının merakla beklediği yenilenmiş Avatar 27 Ağustos'ta ABD'de vizyona gireceği kesinleşti.

Türkiye'de ise 15 Ekim 2010'da vizyona gireceği kesinleşti.

Yenilenmiş haliyle yeniden vizyonda

Haberin Devamı

KESİNLEN SEVİŞME SAHNELERİ DE EKLENDİ

Avatar filmiyle ilgili olarak en önemli sansasyonlardan biri de çekilen sevişme sahnelerinin filmde yer almaması olmuştu. Prenses Neytiri ile Sully'nin, saçlarındaki duyargalar aracılığıyla beraber olduklarını sahneler yenilenmiş olarak vizyona girecek filmde de yer alacağı söylentiler arasında.

8 dakikalık ek sahnelerle adı 'Avatar:Special Edition' olacak filmle ilgili başrol oyuncusu Sam Worthington konuyla ilgili şunları söyledi. "Filmin yeni haliyle ilgili birçok şey söyleniyor. Eklenebilecek çok şey var. Herkesin konuştuğu sevişme sahnesi de bunlardan biri. Süre kısıtlaması nedeniyle birçok aksiyon sahnesi de filmden çıkarılmıştı. Filmin başarılı olup olmayacağı bilinmiyordu tabi."

Yönetmen James Cameron ise filmle lgili açıklamasında şunları söylemişti: "Seyircilerin büyük bir bölümü Pandora gezegeninde daha fazla dolaşmayı hayal ettiklerini söylemişti. İlave sekiz dakikalık bölümde onlara yeni yaratıklar, yeni aksiyon sahneleri ve yeni mekanlar tanıtacağız".

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!