Potaya file darbesi

Güncelleme Tarihi:

Potaya file darbesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2010 00:00

Geçen sezon voleybol takımının 80 bin TL tutarındaki lige katılım bedelini ödeyemeyen yönetim sorunu çek vererek çözdü. Ancak çek ödenmeyince, Voleybol Federasyonu basketbol şubesinin isim ve yayın haklarına temlik koydu.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA’da son iki yıldır yaşanan ciddi ekonomik problemlerin ardından bu sezon ligden çekilmesi gündeme gelen bayan voleybol takımının borcu, basketbol şubesininin başına dert oldu. Geçtiğimiz sezon 80 bin TL tutarındaki 1. Lig’e katılım bedelini Türkiye Voleybol Federasyonu’na (TVF) yatıramayan yeşil-kırmızılı yönetim 80 bin TL’lik çek verip, sorunu geçici olarak çözdü. Ancak güvence olarak verilen çekler tüm uyarılara rağmen bugüne dek ödenmeyince harekete geçen TVF yetkilileri, kulübe haciz uygulamak yerine, diger federasyonlardan gelen gelirlere yöneldi.

Listede ikinci sırada
? Temlik için başvurduğu Futbol Federasyonu’ndan “Bizdeki gelirler sadece futbolla ilgili alacakların temliğine açık” yanıtını alan TVF yetkilileri, bunun üzerine rotayı Basketbol Federasyonu’na çevirdi. Basketbolda engel çıkmayınca, Pınar KSK’nin naklen yayın ve Beko Basketbol Ligi isim hakkı gelirlerine temlik koyan TVF, alacaklı listesine ikinci sıradan girdi. Basketbol Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu’nun göreve geldiği dönemde bu tür sorunlara önlem olarak 400 bin TL göstermelik temlik koyduğu, ancak bu temliğin eski Şube Başkanı Mehmet Peköz ve Voleybol Federasyonu’nun ardından üçüncü sırada yer aldığı öğrenildi.

Aliağa Petkim’de Johnson gitti

Haberin Devamı

ALİAĞA Petkim, denemek için getirdiği ABD’li Dalron Johnson’ı gönderdi. İki sezon önce de İzmir ekibinde kısa süre forma giyen 2.06’lık forvetin geçen yıl dizinden ameliyat olduğu ve rehabilitasyon süresinin ay sonunu bulacağı ortaya çıkınca yollar ayrıldı. Antrenör Halil Üner, “Randle ve Coleman’ı alarak yıldız adayı iki oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Johnson da iyi bir oyuncu ancak tam anlamıyla iyileşmemiş olması sorun yarattı.  Yabancı seçiminde hata yapmamak için çaba harcıyoruz. Bu konuda bize destek olan yönetime teşekkür ediyorum. Arayışımız sürüyor” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!