Babasına ait 3 otomobili benzin döküp yaktı

Güncelleme Tarihi:

Babasına ait 3 otomobili benzin döküp yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2010 16:18

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde babası ile tartışan Şaban Serdar Aladağ babasına ait taşımacılık ve temizlik firmasına ait 3 otomobilini benzin döküp yaktı. Aladağ, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Gebze'de taşımacılık ve temizlik hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olan Muammer Aladağ, bilinmeyen nedenle oğlu Şaban Serdar Aladağ ile tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan Şaban Serdar Aladağ, firma şoförlerini telefonla arayarak, 41 UF 843, 41 UF 844 ve 41 UF 845 plakalı otomobilleri Gebze Beylikbağı Mahallesi'nde boş bir araziye getirmelerini istedi.

Şaban Serdar Aladağ, şoförlerden araç içindeki değerli eşyaları alıp uzaklaşmalarını söyledikten sonra araçlara benzin döküp ateşe verdi. Araçların yakıldığı ihbarını alan Gebze İtfaiye ekipleri gelinceye kadar otomobiller kullanılamaz hale geldi. Babası Muammer Aladağ ile tartıştıktan sonra 3 otomobili ateşe veren Şaban Serdar Aladağ, sevk edilen Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!