Festivalde klip çekti

Güncelleme Tarihi:

Festivalde klip çekti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2010 00:00

Şereflikoçhisar’da bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Tuz Festivali’nde Davut Güloğlu rüzgarı esti. Festival çerçevesinde konser veren sanatçı, aynı zaman da klip çekti.

GELENEKSEL hale gelen Tuz Festivali bu sene de renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve dört gün sürecek festival, karnaval havasında geçiyor. Festival kapsamında ilçeye gelerek konser veren sevilen sanatçı Davut Güloğlu, büyük ilgi gördü. Söylediği hareketli şarkılarla alanı dolduran yüzlerce kişiyi çoşturan Güloğlu, burada bir süprize de imza attı.

Dur biraz’a klip çekti

Güloğlu, son albümünde yer alan “Dur Biraz” isimli parçasına da burada klip çekti. Klipte ise festivalde eğlenmeyen gelenler de rol aldı. Çok renkli bir klip çektiklerini kaydeden Güloğlu, “Şereflikoçhisar’ı ve Şereflikoçhisarlıları çok sevdim. Bugünün anısı olarak da klibimizi burda çektik. Son anda böyle bişeye karar verdik, hem benim için hem de Şereflikoçhisar halkı için büyük sürpriz oldu” dedi.

Hareketli sanatçı

Karadeniz ezgilerini modernize ederek aranje eden ünlü sanatçı bu klibinde de son derece hareketliydi. Karadeniz danslarını kendine özgü harıketlerele yorumlayan Güloğlu son albümünden umutlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!