Düğün yolunda kaza: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Düğün yolunda kaza: 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 16:39

ANKARA'da bir gün önce yapılan kına gecesinden, düğün için Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi'ne giden gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil Eskişehir'de takla atarak, şarampole yuvarlandı. Kazada, ana sınıfı öğretmeni damat Feridun Yaramış ile birkaç gün önce nikah yaptığı öğretmen eşi Sümeyye Yaramış ve iki kişi yaralandı.

Kaza, Eskişehir- Kütahya karayolunun 25’inci kilometresindeki Kümbet kavşağında dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Ali Arık yönetimindeki 43 UR 535 plakalı otomobil, dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Arık ile araçta bulunan Feridun Yaramış, eşi Sümeyye Yaramış ve Hatice Kaymak yaralandı. Yaralılar, çağrılan 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Yaralılardan damat Feridun Yaramış ile eşi Sümeyye Yaramış’ın birkaç gün önce nikah yaptıkları, ikisinin de ana sınıfı öğretmeni olduğu öğrenildi. Çiftin, Ankara’da bir gün önce kına gecelerinin olduğu, yarın yapılacak düğünleri için Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi'ne gittikleri belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!