Üniversiteli Dilan'ın yaşam savaşı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli Dilanın yaşam savaşı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2010 13:11

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bisikletiyle evine giderken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Dilan Karayel, 9 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

DİLAN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR - FOTO GALERİ

Kemer'de geçen hafta Perşembe günü saat 21.30 sıralarında bisikletiyle birlikte Aslanbucak Mahallesi'ne doğru giden Dilan Karayel'e, Kemer 2 Kavşağı'ndan geçtiği sırada arkadan aşırı hızla gelen Ragıp Zeyrek yönetimindeki otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen genç kız ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Dilan Karayel'in yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesi, 9 gündür devam ediyor.

Kemer Mal Müdürlüğü’nde veznedar olarak çalışan baba Mustafa Karayel ile ev kadını anne Kadriye Karayel ve üniversiteden bazı arkadaşları genç kızın yaşama tutunması için hastane önünde günlerdir dua ederek, nöbet tutuyor.

Kemerliler ise Kemer 2 Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle tepkili. Daha önce yaşanan ölümlü kazaların ardından yolda eylem de yapan vatandaşlar, siyasiler tarafından verilen altgeçit sözünün yerine getirilmesini bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!