CEO’lar 'Fazla Mesai'yi seviyor

Güncelleme Tarihi:

CEO’lar Fazla Mesaiyi seviyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 14:52

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen CEO Club etkinlikleri çok özel bir gecede CEO’ları bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Geçen yıl ilk kez sahne alan ve performanslarıyla büyük beğeni toplayan Grup “Fazla Mesai” ve CEO Club üyeleri, Esma Sultan Yalısı’nda kendileri izlemeye gelen iş ve basın dünyasının önde gelen isimlerine unutulmaz saatler yaşattı. Gecenin sürprizi ise CEO’ların işitme engelli tangocuyu işaret diliyle alkışlamaları oldu.

P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat  ve “Fazla Mesai” grubuna, gitar ve vokalde Eczacıbaşı Holding CEO’su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, piyano ve klavyede Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, yine gitar ve vokalde Eczacıbaşı Koramic Genel Müdürü Hüseyin Bilmaç yer aldılar.

İstventure kurucu ortağı Zafer Parlar davulda, DTZ Pamir Soyuer  Yönetici Ortağı Firuz Soyuer de bas gitarda gecenin konuk sanatçısı Yonca Lodi’ye sahnede eşlik ederek müzikal hünerlerini sergileyen diğer isimler oldular.

Haberin Devamı

Gecede ayrıca MARKA Ajans Başkanı Hulusi Derici ve AvivaSA Genel Müdürü Meral Eredenk de birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler.

Ayrıca, Türkiye Vodafone Vakfı ve AYDER’in (Alternatif Yaşam Derneği) ortak projesi olan Düşler Akademisi Dans Atölyesi’nde tango öğrenen işitme engelli Esra Yüceöz bir gösteri yaptı. Gösteri sonunda geceye katılan tüm CEO’lar işaret diliyle tangocuyu alkışladı.

Gecede konuşma yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “yoğun iş temposundan zaman ayırarak müziğe olan ilgi alanlarını profesyonel bir platforma taşıyan, bir geceliğine “müzisyen” olarak karşımıza çıkan CEO’ları, sanatın engel tanımadığını bir kez daha gösterdiklerini belirtti. Timuray, CEOClub’ın yaratıcısı Rauf Ateş’i ve tüm ekiplerini böyle yenilikçi bir platformu ve geceyi inşa ettikleri için bir kez daha tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

CeoBand performansı öncesinde, Düşler Akademisi de kısa bir gösteri yaptı. Türkiye Vodafone Vakfı tarafından desteklenen Düşler Akademisi, “sanat engel tanımaz” sloganı ile dezavantajlı gencleri bir sanat akademisi bünyesinde kucaklayarak topluma katılımlarına destek oluyor.

CEOClub’ın yaratıcısı Rauf Ateş ise geceye ilişkin olarak şunları söyledi, “Biz CEO Club’da, CEO’larla birlikte büyük bir değişimi de yürütmeye çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde işi ve yaşamı dengede tutan, başarıyla yöneten CEO’ların daha öne çıktığını düşünüyoruz. Yaptığımız etkinlik ve aratırmalarda da bunu öne çıkarmaya gayret ediyoruz. CEO Müzik Buluşması, milyonlarca dolara yön veren, binlerce kişiyi yöneten CEO’ları, hiç alışık olmadığımız bir yönleriyle bir araya getirecek, bu yönde önemli bir mesaj verecek”.

Haberin Devamı

Bu yıl ikincisi düzenlenen CEOBand’a Axa Sigorta, Chivas, Exper, Finansbank, Fiyapı, Garanti Emeklilik, Koç Sistem, Lufthansa Private Jet, Novartis, Probil, Şölen ve Schneider Electric destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!