Bodrum'da ‘En Güzel Turist’ yarışması

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda ‘En Güzel Turist’ yarışması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 12:32

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yüzen diskoda düzenlenen ‘En Güzel Turist’ adlı güzellik yarışmasında birbirinden güzel tatilciler kıyasıya yarıştı. Yarışmaya katılan 25 güzelin arasından jürinin oylarıyla, turizmci 20 yaşındaki Gülşah Coşkun birinci oldu.

Haberin Devamı

DENİZ ORTASINDA BÖYLE YARIŞTILAR - Foto - galeri

Bodrum Club Catamaran Marine tarafından düzenlenen ‘En Güzel Turist’ güzellik yarışmasında, Catamaran'ın işletmecisi Mehmet Birgen, gazeteci Ferhat Şirin, 2009 Best Model Dünya erkek güzeli Erkan Meriç, avukat Erdinç Bayhan, modacı Sevtap Türkoğlu ve Turizmci Sedat Akdemir jüride yer aldı. Ferhat Şirin’in yarışmaya kızıldereli kıyafeti ile gelmesi dikkat çekti. Bodrum’da tatilini geçiren ve sekiz ülkeden 25 genç kızın katıldığı yarışmayı yaklaşık 600 turist de ilgi ile izledi. Kara Ada açıklarında yüzer diskoda denizin ortasında yapılan yarışmada, adayların podyumdaki yürüyüşleri ve sandalye üzerinde sergiledikleri seksi danslara göre değerlendirme yapan jürinin karar vermekte oldukça zorlandığı gözlendi. Denizin ortasında yaklaşık olarak 3.5 saat süren güzellik yarışmasını takip eden yerli ve yabancı turistler oldukça keyifli anlar yaşadı.

Yarışmayı İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen ve bir otelde çalışan Gülşah Coşkun kazanırken, ikinci Belçikalı Marine Carlan (22), üçüncü yine Belçika’dan Mouchka Willems (23) oldu. Moldovalı 21 yaşındaki Aksha Popa ve Türkiye’den 20 yaşındaki Seval Ayan sempati güzeli seçildi.

Yarışmada dereceye giren ilk 5 güzele, 5 yıldızlı otelde bir hafta tatil, takılar, kıyafetler, mayolar ve lüks bir restoranda akşam yemeği hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!