Bodrum'dan canlı yayın

Güncelleme Tarihi:

Bodrumdan canlı yayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2010 00:00

Bir plaj hayal edin. Hemen yanı başınızda güneşlenen, denize giren, duş alan kızların belleri incecik, popoları dimdik, bikinileri ‘yokkini’, bacak boyları 1.50’ye yakın, yaşları 17-20 arasında. Ve bunlardan iki-üç değil tam 40 tane var. Bazıları için rüya, bazıları için cennet sözcükleriyle eş anlamlı olan bu manzara şu anda Bodrum’un en eski beach club’larından Havana’da yaşanıyor. Mekan, bu sezon Fashion TV International ile işbirliği yaptı ve Havana Fashion Beach Club oldu

Haberin Devamı

Tam 40 manken adayı var şu anda Türkbükü Havana’da. Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı... 9 Temmuz’da yine aynı yerde yapılacak Fashion TV Dünya Manken Güzellik Yarışması’nın finali öncesinde kamptalar. Dünyanın dört bir yanından gelmişler. Venezuellalı da var, Kolombiyalı da, Rus da... 9 Temmuz’da sayıları 10 kişiye düşecek. Ve sezon sonuna kadar her hafta değişmek kaydıyla 10 Fashion TV modeli Havana’da hazır bulunacak. Neden? Çünkü burası bundan böyle, Havana Fashion Beach.

Havana Beach, Havana Fashion Beach oldu çünkü yıllardır mekanı işleten Emre Ergani bu sezon yok. Bu sezon eski ortağı Cenan Abas Sel, Havana’yı tek başına işletiyor. Neden Fashion TV ile işbirliği yaptığını da şöyle anlatıyor: “Havana’yı yeniden canlandırmak için beklenenin üstünde bir şey yapmamız gerekiyordu. Fashion TV işbirliğiyle boyut değiştirdik. Amacımız yalnızca Havana’yı ya da yalnızca Türkbükü’nü tanıtmak değil. Fashion TV International

/images/100/0x0/55ea6354f018fbb8f87cae55
sayesinde Bodrum’u dünyaya tanıtmak. Bir Fashion TV kamerası sürekli bizimle olacak. Bodrum’un kalesini de çekeceğiz, Halikarnas’ı da, marinaları da... Ve bu görüntüler düzenli olarak dünyanın dört bir yanında yayınlanacak.”

Bu noktada Fashion TV’nin Türkiye Temsilcisi Enis Onat lafa giriyor ve Fashion TV’nin dünyanın üçüncü yaygın kanalı olduğunu hatırlatıyor. Tam 202 ülkede 350 milyon haneye ulaşıyormuş.

Cenan Abas Sel, modellerin güzellikleriyle dikkat ve ilgi çekeceğine katılıyor ama boş oturmayacaklarının da altını çiziyor. Kızlar, haftada bir gün düzenlenecek defilelerde podyuma çıkacaklar. İlk defile Barbarossa markasına ait, ikincini ise Raşit Bağzıbağlı yapacak.

ERKEK MODEL DE GELECEK

İyi güzel de etrafta bu kadar güzel kızın olması erkeklere bayram havası yaşatırken kadınları bunalıma sokmaz mı? Cenan Hanım’a göre sokmaz, sokmamalı: “Kendine güvenen kadın bu kızların güzelliğini tehdit olarak algılamaz. Gerçek güzelliğin zekadan geçtiğini bilir. Ama ben yine de bir kadın olarak kadın cephesini de düşüneceğim. Bir-iki haftaya kalmaz en yakışıklısından erkek modelleri de Havana’ya getireceğim” diyor.

Haberin Devamı

Bodrumdan canlı yayın


BEŞ MADDEDE FASHION TV MODELİ OLMANIN YOLLARI

1- Baygın bakacaksın
2- Dudakları 333 yapıp uzatacaksın
3- Bikininin altını itinayla poponun arasına sokacaksın
4- Bikinin üstüyle göğsünün dörtte birini örteceksin
5- Her daim omuzlar dik, karın içe çekik, popo dışa çıkık dolaşacaksın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!