Bodrum’a yıldız yağacak eğlence tavan yapacak

Bir günlüğüne sessiz sedasız Bodrum’a gittim. Allah eksik etmesin o kadar çok arkadaşım, dostum var ki, haber versem bir ay bile bana yetmez.

Haberin Devamı

Eskiden cazibe merkezi olan Bodrum’un yerini gönlümde biliyorsunuz Çeşme Alaçatı almıştı. Hoş şimdi buradan da sıkıldım. Daha doğrusu ben öyle günlerce aynı yerde kalamıyorum. Tabi yaşadığım yer İzmir hariç. Ailem burada çünkü. Neyse gitmemin nedeni kardeşim gibi gördüğüm Cenk Eren’in İstanbul’daki ünlü My Pavyon’un Bodrum’da açılmasıydı. Bir de ortağı sevgili Alim’in (Sayar) Türbükü’nde neredeyse denizin içinde yer alan ‘Beş Oda’ adlı otelinde, bir gün de olsa kafa dinlemekti. Sayılı dostlarım arasında olan Tansel ve İsmail Akkaya kardeşleri, canım Kenan ve Gül Erçetingöz’ü bile göremedim. Bir de yeni tanıştığım Avukat Özer Baysaling’e çok istediğim halde uğrayamadım. Ama ileride kendisinden çoook söz edeceğim. Bu sene Bodrum hayli hareketli olacak. Fakat ramazanın erken gelmesi ve eğlence yerlerinde uygulanmaya başlayan saat kısıtlaması pek çok işletmeciyi kara kara düşündürüyor...

Tarkan Bianca’da çıkacak

Haberin Devamı

My Pavyon sevgili Emre Ergani’nin yeni oteli Clup Virgin’in içinde. Değirmen-burnu’nda. Otelin plajı ise artık Emre ile özleşmiş bir marka Bianca olmuş. İşte burada müthiş konserler gerçekleşecek. İlk Kenan Doğulu ile 17 Temmuz açılış. Ardından tarihleri kesinleşmedi ama Süper Star Ajda Pekkan, Serdar Ortaç var. Büyük bomba 7 Ağustos Tarkan.

Kimi ararsanız orada

Türkbükü’ne gelince aynı. Ship a hoy rakipsiz. Kimi ararsanız orada. Bu arada bir zamanların hızlı çapkını Erdal Acar, tekstilden sonra otel işine de soyundu. Ship a hoy’un yanında Mavi Oteli aldı. Bodrum’un merkezinde olan Yağhane ise Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Bahattin Demir tarafından çok şık bir cafe haline getirilmiş. Yine İstanbul’un rakipsiz mekanlarından Süleyman Köse ve ortaklarının yeri chocolette 24 saat açık olduğundan sabaha kadar herkesin buluşma yeri. Eski mankenlerden ve dizi oyuncusu sevgili Mine Baysan’da Emre ile birlikte çalışıyor. Bir terslik olmazsa Perşembe geceleri Nilgün Belgün-Ferdi Özbeğen My Pavyon’da kabare yapacaklar. Telefon: 0.252.316.60.93

Süslü Celal’in Dodo Beach’i

İstanbul’un belki de en yakışıklı iş adamlarından Süslü Celal (Altınel), ki bu lakabı ben 1983 yılında kendisine takmıştım. Şıklığı, titizliği nedeniyle. Celal bir süredir Bodrum’da meyhane işletiyordu. Şimdi 2002-2003 yıllarının zirvedeki plajı Dodo Beach’in işletmesini almış.DODOBEACH PLUS.
Harika yapmış. Müdavimleri arasında Güzin-Erdal Özyağcılar, Fedon, Akrep Nalan, Bülent Özdemir var. Süslü küçük bir meyhane yapmak istiyor. Buranın da işletmesini sevgili Haluk Kunter’e verecek. Haluk iyi de alaturka okur.. Yine buranın restoranını da büyütmüş. Ama odun fırının dan çıkanlar harika. Bir de akşam üstleri happy hour partiler var. 17 Temmuz 2010’da ise Almanya’da Frankfurt ‘da ünlü BONJOUK’un dünyaca ünlü DJ’leri burada parti verecek.

Ertan Öztaş bin bir surat

Haberin Devamı

Tam 30 yıldır tanıdığım sevgili Ertan Öztaş da çarşamba ve cuma gecesi Bodrum Bistro Marina’nın gözdesi. Bu arada Ertan’ın canı gibi sevdiği annesi o gün kalçasını kırmış. Ertan da ablasıyla apar topar İzmir’e getirmiş. Zavallı sahneye de zor yetişmiş. Mönü deniz ürünleri ağırlıkta. Program 22.00’de başlıyor. Ertan işin hakkını veriyor. 60-70 yıllarından derlediği ‘Resimli Türk Pop Tarihi’ isimli şovu ile yıkıp geçiyor. Tel: 0 252 316 61 11. Bodrum geceleri hayli renkli aslında. Bu arada Türkbükü’ nün canlı müzik yapan en popüler yeri Güverte taşınmış. Arto, Rober Hatemo, Hakan Altun bu yıl Güverte’de sahne alacak isimler. Yıllardır Bodrum’un gözdesi, Lale Devri, Cennet, Kaçak gibi dillerden düşmeyen şarkıların bestecisi Bülent Özdemir yeni partneri Hande ile Taş Ev’de. Yine İstanbul’da Arnavutköy’deki meşhur Mimi Taverna ise Akyarlar’da yer açmış.

Bu konser kaçmaz

Haberin Devamı

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Nilüfer; 9 Temmuz 2010, Cuma akşamı saat 21:15’te muhteşem sesiyle ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda eski ve yeni şarkılarından oluşan geniş repertuarını müzikseverler için seslendirecek. İstanbul’daki evimin yanında. Gidersem kesin izleyeceğim.
Nilüfer’i de, basın danışmanı Bircan Usallı Sılan’ı da çok özledim. İstanbul’a o tarihte yolu düşecek olanlara bir alternatif.

Yalıkavak’ta Hıghlıght Hotel

İstanbul’da unutmadığım arkadaşlarım arasında olan sevgili Ayşe Azizoğlu’nun ısrarla açılışına davet ettiği butik otel Hıghlıght’a söz verdiğim için yarım saat uğradım. ‘Tilkicik’ koyunda. Muhteşem. Ayşe’nin söz ettiği kadar var. Bilinen tüm standartlar geride kalmış. Geniş, modern ve minimalist bir anlayışla döşenmiş stüdyo ve loftların banyoları, dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyor. Modern resim ve heykel koleksiyonu, odaların içine yenilik yaratan, öncü görüntüler. Delight Restoran, dünya çapından çarpıcı lezzetleri sabahın ilk ışıklarından, gecenin ilerleyen saatlerine kadar servis ediyor. Suda Spa Merkezi Keyifle yapılmış. Daha fazla bilgi için: www.highlighthotel.com
Değişik yer arayanlara
Bir de Torba koyunda hakim deniz manzarası Frida Beach Club’dan söz ettiler. Özellikle mönüsünden. Türk, Amerikan, İtalyan, Meksika mutfaklarının en özel ve sevilen tatlarını bir aradaymış. Mönülerin tanıdık yıldızları leziz hamburger ve pizzalar, dumanı üstünde fajitaların yanı sıra, Kayseri mantısı, yaprak sarma gibi geleneksel tatlar varmış. Değişik bir yer arayanlara alternatif.

Zeynep geldi

Haberin Devamı

İzmir elitlerinin gözdesi Hilton Spor Center’ın ortaklarından Tanju-Elif Dokur çifti minik Zeynep’lerine kavuştular. Hoş geldin Zeynep, analı babalı büyü...

Yazarın Tüm Yazıları