VIA Port Rallisi başlıyor

Güncelleme Tarihi:

VIA Port Rallisi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 13:26

3-4 Temmuz'da koşulacak olan 2010 VİA Port İstanbul Rallisi'nin basın toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Haberin Devamı

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Viaport İstanbul Rallisi 3- 4 Temmuz'da VIA Port Alışveriş Merkezi'nin içinden start alacak. Şile civarında gerçekleşecek olan Oruçoğlu, İGK ve Avcı Koru etapları ile pilotlar arasında büyük bir mücadele yaşanacak. Şampyonluk için mücadele eden Burak Çukurova, Fatih Kara, Serkan Yazıcı, Yağız Avcı ve Serhat Öztemir'in favori olduğu yarışta takımlar şampiyonasında Bonus Parkur Racing, Castrol Ford Team Türkiye, Delta Sport ve ST Racing, maksimum puan için yarış otomobilleri etapları üçer kez turlayacak. Ayrıca yarış otomobillerini görmek isteyen seyirciler için servis alanı VIA Port'ta kurulacak.

Ralliyle ilgili Yapı Endüstri Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) Başkanı Hilmi Orbay, VİA Genel Müdürü Bülent Kural, Yarışma Genel Sekreteri Uğur Müldür, 2009 Türiye Ralli Şampiyonu Organizatörlerinden Yağız Avcı ve Serhat Öztemir katıldı.

Haberin Devamı

Yarışma Direktörü Vedat Bostancı, katkılarından dolayı bir etaba İstanbul Gözetmen Kurulu'nun isminin verildiğini açıkladı. Yarışma Genel Sekreteri Uğur Müldür ise "Güzel etaplar hazırladık, iyi bir yarış olacağını umuyorum" dedi. 2009 İstanbul Şampiyonu Serhat Öztemir de "Bu yıl rekabet daha da fazla olacak!" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!