Kazazede: Ben buraya ne zaman indim

Güncelleme Tarihi:

Kazazede: Ben buraya ne zaman indim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 17:55

BURSA'da, otomobil sürücüsü 40 yaşındaki Serkan Altıntaş, arkadan çarpan araç nedeniyle korkuya kapılıp fren yerine gazına basınca Nilüfer Deresi yatağına uçtu. Hurda yığınına dönen araçtan çıkarılan Altıntaş, “Arkadan biri bana çarptı. Ben buraya ne zaman indim?” dedi. Polis, Altıntaş'a arkadan çarpan araca kaza yerinde düşürdüğü plakadan ulaştı.

Haberin Devamı

İlginç kaza, bugün öğle saatlerinde Yeni Yalova Yolu'nda meydana geldi. Serkan Altıntaş yönetimindeki 16 BL 263 plakalı otomobile, 22 yaşındaki Soner Kaptan'ın kullandığı 16 BRT 63 plakalı otomobil arkadan hafif biçimde çarptı. Çarpmanın etkisiyle paniğe kapılan Altıntaş, fren yerine gaza basınca direksiyon kontrolünü kaybederek 30 metre yükseklikteki Nilüfer Deresi yatağına uçtu. Hurda yığınına dönen otomobilde sıkışan Serkan Altıntaş olay yerine gelen Sivil Savunma ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kazanın ardından şoka giren Serkan Altıntaş, “Ben yolda gidiyordum. Bir otomobilin arkadan bana çarptığını hatırlıyorum. Ama ben ne zaman buraya indim?” dedi.Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada 16 BRT 63 plaka buldular. Kayıtlardan sürücünün telefonuna ulaşan ekipler telefon ile araç sürücüsü Soner Kaptan ile görüştüler. Kaza yerine gelen Soner Kaptan ise “Siz arayıncaya kadar kaza yaptığımın farkında değilim. Bu plaka sizde ne arıyor” dedi.
Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı Serkan Altıntaş, ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!