Çim hokeyi milli takımı kampta

Güncelleme Tarihi:

Çim hokeyi milli takımı kampta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 13:17

Çim Hokeyi Milli Takımı, Bulgaristan'da yapılacak Balkan Şampiyonası'na Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ)'de hazırlanıyor.

Çim Hokeyi Milli Takımı'nı ziyaret eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, sporcularla sohbet ederek, Bulgaristan'daki şampiyona da başarılar diledi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin her zaman Türk sporuna destek olduğunu ve olacağını belirten, Rektör Yardımcısı Mehmet Bahar, “Çim Hokeyi Milli Takımımız'ın üniversitemizde kampa girmesi, hem üniversitemiz hem de Bolu açısından son derece önemli ve sevindirici bir durum. Burada çalışmalarını sürdüren milli takımımız umarım Bulgaristan'dan şampiyon olarak döner. Tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza iyi bir kamp dönemi ve şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

Çim hokeyi hakkında bilgiler veren Milli Takım Antrenörü Yusuf Kasım, çim hokeyinin gün geçtikçe ülkemizde de yaygınlaşmaya başladığını ifade etti. Yusuf Kasım, “Çim hokeyi halk tarafından fazla bilinmiyor. Ancak basının yardımıyla bu sporun daha da yaygınlaşacağına inanıyorum. Son iki yıllık dönemde milli takımımız büyük başarılara imza attı. Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olduk. Balkan şampiyonası'nda kız takımımız birinci olurken erkekler averajla ikinci oldu” diye konuştu.

Dünyada futboldan sonra en çok izlenen spor dalının çim hokeyi olduğunu ifade eden Kasım, “22 Haziran'da Bolu'daki kampımız sona erecek. Daha sonra Bulgaristan'a gideceğiz. Orada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek, şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!