Bu da Miss Sualtı

Güncelleme Tarihi:

Bu da Miss Sualtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 11:44

Türk Balıkadamlar Kulübü'nün, 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği, 10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali'nin 19 Haziran'daki tanıtım toplantısında “Sualtı Güzellik Yarışması” yapılacak.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, festival bir yandan sualtı yaşamını ve güzelliklerini tanıtırken, diğer yandan Marmara Denizi'nde yaşanan kirliliğe rağmen süregelen doğal yaşama dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Sualtı fotoğraf ustalarının katılacağı festivalde iki önemli yarışma da yer alıyor. Uluslararası yarışmada, dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir konuda sualtında çekmiş oldukları fotoğraflar ve filmleriyle ustalar yarışacak. Yaşayan Marmara yarışması da, 27 Haziran'da Marmara Adası'nda düzenlenecek dalışlar ile gerçekleştirilecek.

Festivalin tanıtımı için 19 Haziran Cumartesi günü Türk Balıkadamlar Kulübü'nde gerçekleştirilecek toplantıda, kulüp havuzunda “Sualtı Güzellik Yarışması” yapılacak. Yarışmacılar arasından, festivalin adını taşıyan “Miss Marmara” seçilecek.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!