Farklı duruşlarım, özel bakışlarım var Merve bunları ortaya çıkarıyor

Güncelleme Tarihi:

Farklı duruşlarım, özel bakışlarım var Merve bunları ortaya çıkarıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2010 00:00

Hayatlarının nasıl kesiştiği malum. Eda Taşpınar, uzun yıllar Merve Hasman’ın babasıyla birlikteydi. Nurettin Hasman ile Eda Taşpınar ayrıldı ama Merve Hasman ile Eda Taşpınar kopamadı. Arkadaşlıkları devam ettiği gibi iş ilişkileri de sürüyor. Son olarak General Mobile’ın Swarovski taşlarla süslü yeni telefonu DTS Diamond için objektifin önüne Eda, arkasına Merve geçti. Ortaya bu fotoğraflar ve bu röportaj çıktı.

Merve’nin objektifinin karşısına ilk ne zaman geçtiniz?
- Tanıştıktan bir iki hafta sonraydı. Londra’dan dönmüştüm, evde otururken hadi fotoğraf çekelim dedik. Enerjimizin tutacağı, yakın arkadaş olacağımız o günden belliydi. Saatlerce durmadan çekim yapmıştık.

Merve nasıl bir fotoğrafçı sizce?
- Fotoğrafçılığından önce çok özel bir insan. Bununla birlikte çok iyi bir göze sahip, sadece siyahla beyazı değil griyi de görebiliyor. Hem çok profesyonel hem de çok cana yakın.

Sizi olduğunuz gibi mi gösteriyor?
- Bence her seferinde başka bir Eda yakalıyor. Çünkü benim ruh halime göre bakışlarım, hareketlerim çok farklıdır. Ben manken değilim ama çok farklı duruşlarım ve çok özel bakışlarım olduğunu söylerler. Merve de bunları ortaya çıkarabilen nadir isimlerden biri.

EN ÖNEMLİ KARELER EN SAÇMA ANLARDAN ÇIKAR

Merve ile çalışırken kendinizi rahat bırakabiliyor musunuz?

- Tabii. Çünkü ona güveniyorum. Çünkü istemediğim hiçbir kareyi benim iznim olmadan kullanmayacağını biliyorum. Egosantrik olmaması onun artısı. Hiçbir zaman “fotoğrafları ben seçerim, kimse karışamaz” havasına girmez. Teknik açıdan bir eleme yaptıktan sonra seni karşısına oturtur. İkinizin de mutlu olacağı kareleri birlikte seçersiniz.

Eğlenir misiniz?
- Çok eğleniriz, saçmalarız da. Ben Merve’nin karşısında çok rahat saçmalarım. Ama hemen da toparlarım. Bazen en önemli kareler en saçma anlarımızdan çıkar.

General Mobile projesi size nasıl geldi?
- Proje tasarım gurusu Melisa Çakarlar vasıtasıyla. Açık söylemek gerekirse ben General Mobile’ın bu yeni telefonunu çok beğendim. Böyle profesyonel bir ekiple çalışmanın çok keyifli olacağını düşündüğüm için de kabul ettim. Nitekim de ortaya iyi bir iş çıktı.

NEDEN ONLARI SEÇTİLER?

Bugüne kadar hep teknolojik öğeleri ön plana çıkaran stratejiler belirleyen General Mobile ilk kez farklı bir kampanya ile karşımızda. Çünkü farklı bir tarz yakalamak isteyen kadınları hedefliyorlar. Bunu da tarzı farklı bir ünlüyü reklamda kullanarak yapıyorlar.

MERVE HASMAN ANLATIYOR:
Eda, amatör profesyonel


Eda’nın çekimlerdeki disiplini ve enerjisi muhteşem. Olaya hemen adapte oluyor ve heyecanı beni inanılmaz motive ediyor. Çekim esnasında fikir alışverişlerinde elinden gelenin en iyisini, kayıtsız şartsız, sorgusuz sualsiz yapan bir model. Profesyonel model olmasa da kendini işe bu kadar verdiği için o, dört dörtlük bir profesyonel.
Telefonun minyonluğunu, kırılganlığını, narin ve zarif oluşu aklıma prensesleri getirdi. Bu telefon kendinizi bir prenses kadar değerli hissettirecek demek istedim. Eda’yı da bir prenses gibi görüntüledim.

Avuç içindeki dünya

General Mobile DTS Diamond, ince yapısı, kare formu ile avuç içine sığan bir dünya.
GPRS ve EDGE’i, Bluetooth, Java gibi bağlantı özellikleri de bulunan DTS Diamond ile kablosuz veri transferinde MSN, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, Twitter ve Google arama motoruna, hatta Facebook’a bağlanmak da mümkün. 512+256MB hafızası olan Diamond, 7 x 7 cm’lik boyutlarına 3.2 megapiksellik kamera, stereo hoparlör, Mp3, Midi, WAV ses programlarını; AMR ses kaydediciyi, AVI, 3GP, MP4 video oynatıcı programları barındırıyor. FM Radyosu ve 850mAh Li-ion pille çalışan DTS Diamond, çift SIM kartının her birinde 150 adetlik mesaj barındıran SMS hafızası kadar WAP ve MMS özellikleri de var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!