Mücadele mükemmeldi

Güncelleme Tarihi:

Mücadele mükemmeldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 13:40

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) Galatasaray'ı final serisinde 3-0'la geçerek üst üste 5. kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'nin antrenörü Aydın Uğuz, oyuncularının sezon başından bu yana çok başarılı bir performans gösterdiğini söyledi.

Uğuz, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan açıklamasında, oyuncularını bu başarılarından dolayı kutlayarak, “Öncelikle başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Onlar bu takımın oluşturulmasını sağladılar. Oyuncularımız da çok iyi mücadele ettiler. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe Takım Menajeri Didem Akın ise şampiyonlukla ilgili olarak, “Bu takımı çok seviyorum. Çok güzel günler geçirdik. Zorlu dönemlerimiz de oldu. Aydın Uğuz'un çok büyük bir emeği var. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Beşinci kez üst üste şampiyon olmamızın yanında bunu bu yıl namağlup olarak başardık” diye konuştu.

NEVRİYE: “TAKIM OLARAK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK”

TBBL'de 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de, takım kaptanı Nevriye Yılmaz da takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ifade etti.
Galatasaray'ın devre arasında yapmış olduğu transferlerle güçlendiğini belirten Nevriye Yılmaz, “Zaten iyi bir kadrosu vardı Galatasaray'ın ve devre arasındaki transferlerle de daha da güçlendiler. Biz de yıllardır aynı kadro ile mücadele ediyoruz. Seriyi uzatmadık ama iki tarafa da maç dönebilirdi. Galatasaray iyi bir takım ve seri 3-2 olabilirdi. Hem normal sezonu hem de play-off'ları namağlup bir şekilde tamamlayabilirdik. Takım olarak iyi bir sezon geçirdik” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe oyuncusu Birsel Vardarlı ise, dördüncü şampiyonluğunu yaşadığını vurgulayarak, “Sezon içerisinde sıkıntılı dönemler geçirdik. Ben ve takım arkadaşlarım hiçbir zaman yılmadık. Tecrübeli oyunculara sahibiz. Namağlup olarak sezonu tamamladık. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!