Trabzon'a Başkent darbesi

Güncelleme Tarihi:

Trabzona Başkent darbesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2010 00:00

Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında Ankaragücü evinde Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Haftanın açılış maçında Başkent ekibine galibiyeti getiren golü 6. dakikada Vittek kaydetti. Mücadelesiyle göz dolduran ve puanını 40'a çıkaran sarı-lacivertli ekip 11. sıraya yükselirken, Trabzonspor ise 5. sırada yer aldı.

/images/100/0x0/55eb313df018fbb8f8b15463

Ankaragücü kalan son iki haftada Fenerbahçe ve Sivasspor ile karşılaşacak. Bordo-mavililer ise kalan maçlarını Denizlispor ve Fenerbahçe ile yapacak. ,

MAÇIN CANLI ANLATIMI

MAÇIN FOTOĞRAFLARI

ÖZAK: BİR SEZON SONU MAÇI İZLEDİK

GUEN: MAÇIN SEVİYESİ İYİYDİ

GÖKÇEK: TRABZON'U YENDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

LEMERRE: GALİBİYET ÜÇ AYLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

GÜNEŞ: İKİNCİ YARI İYİ OYNADIK

BAKANLAR TRİBÜNDE

Haberin Devamı

Ankaragücü-Trabzonspor maçında Protokol Tribünü'nde büyük bir kalabalık yaşandı. Karşılaşmayı izlemek üzere Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da tribünlerdeki yerlerini aldılar.

GEREMİ'YE TEKNİK DİREKTÖR TAKİBİ

Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Paul Leguen de Ankaragücü-Trabzonspor maçını izleyenler arasında yer aldı. Leguen, Ankaragücü'nde forma giyen Kamerunlu Geremi ve Trabzonsporlu Song'u takip etmek üzere 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşmayı izledi.

TARAFTARLAR'DAN MELİH GÖKÇEK'E TEPKİ

Bu arada Ankaragücü'nün “Gecekondu” olarak bilinen taraftar grubu, karşılaşma başlamadan önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e tepki gösterdi. Taraftarlar, bir süre “Melih Gökçek başkan, Fenerbahçe şampiyon” şeklinde tezahüratta bulundu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Ankara'daki sıcak havaya rağmen Ankaragücü-Trabzonspor maçında tribünler büyük ölçüde boş kaldı. Trabzonsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldururken, evsahibi takım taraftarları maça fazla ilgi göstermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!