CarrefourSA ev dağıtacak

Güncelleme Tarihi:

CarrefourSA ev dağıtacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Carrefoursa Türkiye'deki 17. yıl dönümü dolayısıyla başlattığı “29 günde 29 ev kampanyası” ile 29 aileyi ev sahibi yapacak.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, bugün başlayan kampanya ile ilgili bilgi veren CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay, kampanya ile 29 Carrefoursa müşterisinin, Silivri Çağdaşkent'te yüzme havuzlu ve bahçeli sitede birer ev sahibi olacağını belirtti.

Kampanyaya katılmak için Carrefoursa'lardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmanın yeterli olacağını dile getiren Özay, “Geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğumuz ve bugün 100 binin üzerinde üyesi olan Carrefour Axess Kredi Kartı ile yapılacak ödemelerde ise her 50 TL'lik alışverişe karşılık olarak kampanyaya 3 adet katılım hakkı kazanılacak. Alışveriş karşılığında verilecek katılım kuponuna sahip olan herkes, çekilişe katılıp, yerleşime hazır Silivri Çağdaşkent Evleri'nden birine sahip olma şansını yakalayacak” dedi.

Kampanyaya çok büyük ilgi beklediklerini belirten Özay, “Bir ev sahibi olmak için gerekli birikimin uzun yıllar sonunda elde edildiği günümüz koşullarında, müşterilerimizin sıcak bir yuva sahibi olma rüyasını gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

27 Mayıs tarihine kadar aralarında tüm CarrefourSA Hipermarket, CarrefourSA Expres Süpermarket ve www.carrefourexpres.com Sen - Al Market internet mağazasından yapılan her 50 TL değerinde alışveriş için müşterilerin 1 adet kampanya katılım kuponu almayı hak edeceği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Carrefour Axess ile yapılan ödemeler için her 50 TL değerinde alışverişe 3 adet katılım kuponu verilecektir. Kupon üzerindeki gizli şifre bölümünü kazıdıktan sonra görünen şifreyi tüm operatörler için 7729'a; ad, soyad, adres bilgileri ile kelime aralarında birer boşluk bırakarak gönderen müşterilerimiz 29 Günde 29 Ev Kampanyası;na katılacaklardır. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile evlerin sahipleri belirlenecektir. Çekiliş sonuçları; sırası ile 18 Mayıs, 28 Mayıs, 4 Haziran 2010 tarihlerinde Güneş Gazetesi ve www.carrefour.com.tr internet sitesinde yayınlanacaktır.”

Açıklamada, 50 lira değerinde alışveriş tutarına GSM TL yüklemeleri, alkollü içecekler, sigara ve kuyum alımlarının dahil olmadığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!