Ankara'da zincirleme trafik kazası

Güncelleme Tarihi:

Ankarada zincirleme trafik kazası
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 15:52

Ankara'nın Elmadağ İlçesi yakınlarında bir yakıt tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolu trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası tankerden sıçrayan alevler, olay yerinde bulunan araçları sardı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi. Bir süre kapalı kalan yol, ilk müdahalenin ardından yangının söndürülmesiyle ulaşıma açıldı

Haberin Devamı

ZÄ°NCÄ°RLEME TRAFÄ°K KAZASINDAN FOTOÄžRAFLAR

İŞTE KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER /WEB TV

Kaza, Kırıkkale - Ankara karayolunun 46'ncı kilometresinde meydana geldi. Bir yakıt tankeri ile TIR dorsesinin neden olduÄŸu belirtilen ve 6 aracın neden olduÄŸu kaza sonrası yangın çıktı. Kaza nedeniyleÂKırıkkale-Ankara karayolu trafiÄŸe kapatılırken, Kırıkkale yönünden gelen araçlar ise Ankara'nın Kalecik ilçesine yönlendirildi.  

Kaza sonrası Kırıkkale ve Ankara'dan çok sayıda itfaiye ekipleri olay yerine giderek söndürme çalışmasında bulundu.ÂKazada, yabancı plakalı aracın içinde bulunan Gülser Tezer ile birlikte 2 kiÅŸi hayatını kaybederken, 2 kiÅŸinin de yaralandığı belirtildi.ÂYaralılar Kırıkkale Yüksek Ä°htisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.    

Haberin Devamı

 

Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan karayolu ilk meüdahalenin ardından tek ÅŸeritten ulaşıma açıldı.        Â

    Â

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!