Beşiktaş Galatasaray'a çarptı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Galatasaraya çarptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2010 00:00

Kaleci Hakan’ın cipi, Haldun Üstünel’in yengesi Esra Üstünel’in cipiyle çarpıştı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada, araçlar büyük hasar gördü.

Haberin Devamı

TESADÜFÜN böylesi... Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan, kendi kullandığı cipiyle Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in ağabeyi Kerim Üstünel’in eşi Esra Üstünel’in cipine çarptı. Haldun ve Kerim Üstünel kardeşlerin yüreğini ağzına getiren olay dün öğleden sonra yaşandı...

Üstünel’in cipi ters yolda gidiyordu

Saat 17.00 sularındaki Beykoz Acarkent’teki evinden Porsche Cayenne marka cipiyle sitenin A Kapısı’ndan çıkış yapmakta olan Hakan Arıkan, o sırada ters yolda giden Range Rover cipe yandan çarptı. Büyük gürültüye sebep olan ve çevredekilerin bir an panik yaşamasına sebep olan çarpışmada, Arıkan ve Üstünel şans eseri yara almazken, araçlarda önemli ölçüde hasar oluştu. Özellikle Hakan Arıkan’ın cipi büyük hasar gördü.

Kaza tutanağını kendileri düzenledi

Çarpışmanın ardından korku içinde araçlarından inen Arıkan ve Üstünel, kimsenin yaralanmadığını öğrenince bir nebze rahatladılar. Arıkan ve Üstünel daha sonra aralarında anlaşarak, polisin gelmesine gerek kalmadan kaza tutanağını kendileri düzenledi. Bu arada, kazanın ardından hem Beşiktaş hem de Galatasaray cephesinde yoğun bir telefon trafiği yaşandı. Siyah beyazlı futbolcular kazayı öğrenir öğrenmez birbiri ardına Hakan Arıkan’a geçmiş olsun telefonları açtı. Galatasaray kafilesi ile birlikte Manisa’da bulunan Haldun Üstünel’in de kazayı duyunca büyük korku ve endişe yaşadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

HAKAN’IN CİPİNDE AĞIR HASAR

Beykoz Acarkent’teki çarpışma sonrası Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan’ın kullandığı Porsche Cayenne marka cipin ön tarafında büyük hasar oluştu. Esra Üstünel’in yandan darbe alan cipindeki hasar ise daha az oldu. Kaza raporunu kendileri düzenleyen Hakan Arıkan ve Esra Üstünel’in bir hayli korktukları dikkatlerden kaçmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!