Yılın en başarılı sanatçıları oylarınızla belirleniyor

Güncelleme Tarihi:

Yılın en başarılı sanatçıları oylarınızla belirleniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2010 01:00

"Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri", 37’nci yılını kutluyor.

Haberin Devamı

Yılın en başarılı sanatçılarının ödüllendirildiği yarışmaya katılan okurlarımızı birbirinden değerli armağanlar bekliyor.

Geleneksel “Altın Kelebek 2010 TV Yıldızları Yarışması”, bu yıl da sanat dünyasının zirvesindeki isimleri belirliyor. Her yıl sizlerin oylarıyla kendi alanlarında en başarılı olan isimlerin ödül aldığı gecede, sanat, sosyete ve iş dünyası buluşuyor. Sanat dünyamızın nabzının attığı “Altın Kelebek” heyecanının yaşandığı geceye yaklaşık 2 bin davetli katılıyor. Değişik sanat dallarından, spor, politika ve iş dünyasından birçok simanın katıldığı gecede, uzun zamandır görüşemeyen dostlar, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Altın Kelebek 2010 TV Yıldızları Yarışması, ödül alanlar kadar oy verenler için de çok önemli. Bir yandan verdikleri oylarla sanat dünyasının zirvesindeki isimleri belirleyen Hürriyet Gazetesi okuyucuları, birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.
“Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması”, yıllardır sinema, televizyon ve müzik dünyasının en beğenilen sanatçılarını belirlerken, yeni yeni yüzleri de sanat dünyasına kazandırdı. Altın Kelebek, yeni yüzleri sanat dünyasının zirvesindeki isimlerle buluşturarak onlara ışıltılı bir pencere açmış, şimdinin birçok ünlü sanatçısının da bu pencereden sanat dünyasına geçiş yapmasını sağlamıştı. Bugünün birçok yıldızı, Altın Kelebek sayesinde sanat dünyasına adım atmıştı. 

Haberin Devamı

OY VERİN KAZANIN

Katılın kazanın
Geleneksel “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri”nin 37´nci yılı, yine görkemli bir şeklinde kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın zirvesindeki sanatçıları yine siz belirliyorsunuz. Gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve www.hurriyet.com.tr/altinkelebek internet adresindeki formları bize ulaştırın, hem zirvedeki sanatçıları belirleyin hem de birbirinden değerli armağanlarımızı kazanma fırsatını yakalayın.

 

 

 

 

Haberin Devamı

Nasıl katılacaksınız?
Noter huzurunda yapılacak çekilişe katılabilmek için, gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve www.hurriyet.com.tr/altinkelebek internet adresindeki formları, belirtilen her dalda seçim yaparak adres ve kimlik bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız ve en geç 18 Mayıs’a kadar elimizde olacak şekilde postalamanız gerekmektedir. Kampanya süresince www.hurriyet.com.tr/altinkelebek internet sitesine giriş yaparak ve Türkiye genelinde Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanacak ve gazete bayilerinden ücretsiz verilecek formlara, televizyon yıldızlarının belirlenmesine yönelik olarak konularında (27 ana kategori-3 özel ödül) yılın en başarılı buldukları sanatçılarını işaretleyerek ad-soyad, adres, yaş ve telefon bilgileriyle birlikte en son 18 Mayıs 2010 tarihinde Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli, İstanbul adresinde olacak şekilde gönderenlere yönelik olarak yürütülecektir. Tek bir kişi tarafından doldurulan formlara çekiliş için tek bir katılım hakkı verilecektir. Mükerrer katılımlar elenecek ve bir kişiye birden fazla hediye verilmeyecektir. Kampanyaya dahil her sanat dalı için katılım bir ile sınırlıdır.

 

 

 

 

 

 



 

Haberin Devamı

ÖNEMLİ NOT
Bu kampanya, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 14/04/2010 tarih ve B.07.1 MPİ.0.13.00.02.401.02.99-815-3635 sayılı izniyle 17 Nisan-11 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılmaktadır. Kampanyaya 18 yaşını doldurmayanlar katılamaz. İkramiye kazansalar dahi kendilerine teslim edilemez. ÖTV ve KDV hariç tüm vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. İkramiye kazanan talihlilerin belirleneceği noter çekilişi 20 Mayıs 2010 tarihinde saat 14:00'te Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli, İstanbul adresinde yapılacak ve kazananlar 21 Mayıs 2010 tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde ve www.hurriyet.com.tr adresinde açıklanacaktır.

 


Haberin Devamı

Adresimiz
Oylarınızı, “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması” Hürriyet Medya Towers/Güneşli 34212 İstanbul adresine postalayabilirsiniz.

 

 

 

 

İŞTE ARMAĞANLAR

PHILIPS 32PFL5804/5624H/12) FULL HD LCD TV5 Adet
IPOD NANO 16GB SİYAH (5.NESİL) MC062QB/A3 Adet
HP COMPAQ 615 VC286EA TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR1 Adet
BEKO BK-MF6 MINI FIRIN BEYAZ3 Adet
PHILIPS DVP 3520/58 DVD/DIVX OYNATICI + SCART KABLO5 Adet
ARZUM AR-438 VIZIR VIZIR ULTRA TEMİZLİK ROBOTU-GOLD3 Adet
ARZUM AR 513 PROFÖN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ5 Adet
TEFAL AQUASPEED 115 BUHARLI ÜTÜ5 Adet
ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ DAVETİYESİ50 çift








 

 

 

NOT:
Ödül Törenine verilecek 50 çift kişilik davetiye ve bu ikramiyeyi kazananların belirleneceği çekiliş, Milli Piyango İdaresi izni kapsamı dışındadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!