Türk kızı gözünü Grammy'e dikti

Güncelleme Tarihi:

Türk kızı gözünü Grammye dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 11:52

Tüm dünyada milyonları ekranlara kilitleyen televizyon dizisi, "Desperate Housewifes" dizisinde Gabrielle Solís rolünü oynayan ünlü Hollywood yıldızı Eva Longoria’nın yeğenini canlandıran Kırım asıllı Türk sanatçı Zarema, televizyon sektöründeki başarısını müzik alanında Grammy ile zirveye taşımak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

TÜRK KIZI ZAREMA'NIN FOTOĞRAFLARI

Roberto Carlos'la da aşk yaşayan Zarema, Desperate House Wifes’daki rolünün ve Eva Longoria ile çalışmanın kendisine çok büyük bir deneyim kattığını belirterek, Hollywood’da televizyon dünyasında yakaladığı yükselişi müzik dünyasında da bir Türk olarak yakalamayı hedeflediği söyledi.

GRAMMY’NİN KAPISINI ZORLAYACAĞIM

ABD hükümetinin sanat, bilim ve spor alanında “sıradışı yetenek” olarak tespit ettiği kişilere direkt olarak verdiğı “Yeşil Kart” oturum ve çalışma hakkı tanıyan ve her sene kısıtlı sayıda kişiye sıradışı yeteneklerini ve üstün başarılarını kanıtlaması karşılığında verilen oturum iziniyle Los Angeles’a yerleşen Zarema, hazırladığı yeni İngilizce albümüyle Grammy ödüllerinin kapısını zorlayacağının altını çizdi. Zarema, “Grammy’i kazanmam bunun bir Türk ve Müslüman bir sanatçı tarafından gerçekleştirilecek olması açısından çok önemli. Ödülü almak istememin en büyük sebebi de bizlerin bu gücünü ve kabiliyetini dile getirmek” dedi.

Haberin Devamı

Türk kızı gözünü Grammye dikti

TÜRKİYE’DE TÜRKÇE’Yİ AKSANLI KONUŞTUĞUM İÇİN DIŞLANDIM

Türkiye’de çıkardığı “Atak” isimli albümüyle adını duyuran Zarema Türkiye’de şarkılarının bazı kanallar ve radyo istasyonlarınca aksanı olduğu gerekçesiyle dinletilmediğini belirterek, Türkiye’deki Türkleri çok sevdiğini ama bazı çevrelerin kendisini dışladığını savundu. ABD’nin gücünün farklı etnik kökendeki yeteneklere aynı mesafe ve değerde yaklaşmasından geldiğini söyleyen Zarema, “Türkiye’de Türkçe albüm yapmak Türkiye’deki Türklere karşı benim samimiyetimi kanıtladı. Fakat Kanada’da bile şarkılarım çalınırken, Türkiye’deki bazı kanal ve radyolar sırf aksanımdan dolayı müziğimi kitlelerle paylaşmak istemediler” diye konuştu.

BEYONCE’IN VOKAL HOCASI NICK COOPER İLE ÇALIŞIYOR

Beyonce’nin vokal hocası ünlü Hollywood’lu sanatçı Nick Cooper ile çalışan Zarema aynı zamanda ABD’deki çeşitli sinema yapımlarında da rol alıyor. Rusya’da bitirdiği National University of Drama and Cinema’nın ardından ABD’nin en prestijli oyunculuk okullarından Stella Adler’den mezun olan Zarema aynı zamanda, Hollywood starlarının filmlerde oynayabilmek için kayıtlı olduğu Screen Actress Guild ve The American Federation of TV and Radio Artists üyesi.(

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!