Kazan İlköğretim turnuva şampiyonu

Güncelleme Tarihi:

Kazan İlköğretim turnuva şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2010 00:00

Kazan Belediyesi’nin düzenlediği ve yedi ilköğretim okulunun kız öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonluğu Kazan İlköğretim Okulu elde etti.

Turnuvanın finalinde Kazan ve Tahsin Şahinkaya İlköğretim okulları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanan Kazan İlköğretim Okulu birincilik kupasını okuluna götüren takım oldu. Turnuvada Tahsin Şahinkaya İlköğretim ikinci olurken, H.Ünlü İlköğretim Okulunu 2-1 yenen Şahin İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Turnuvada müsabakalar üç set üzerinden pozisyonlu olarak A ve B olmak üzere iki grupta yapıldı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kaymakam Veysel Beyru ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk verdi.
Turnuvanın ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazanlı gençlerin sporun bir çok dalında başarılar elde ettiğini hatırlatarak, “Çocuklarımız voleybolda da oldukça başarılı. Kendilerine imkan verildiğinde neler yapabileceklerini gördük. Onların bu kabiliyetlerini Belediyespor Kulübü bünyesinde değerlendirmek istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!