Dumankaya 'Avrupalı' oldu

Güncelleme Tarihi:

Dumankaya Avrupalı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2010 13:18

Bahçeşehir'deki Dumankaya Modern'de fiyatlar 55 bin liradan başlıyor.

Haberin Devamı

İŞTE DUMANKAYA MODERN  - FOTO GALERİ

Dumankaya 3 yıl çok titiz çalışarak 'Avrupalı' oldu 'modern' sanatı konuta taşıdı

İSTANBUL’un Anadolu yakasında Kurtköy'den Göztepe'ye, Aydınlı'dan Ataşehir'e kadar birçok proje hayata geçirip binlerce kişiyi ev sahibi yapan Dumankaya İnşaat, 3 yıldır büyük bir titizlikle üzerinde çalışılan Avrupa yakasındaki ilk projesi Dumankaya Modern’i satışa sundu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya, "Yüksek mimar Bünyamin Derman, heykeltıraş Mehmet Aksoy, iç mimar Atilla Kuzu, peyzaj mimarı Başak Taş ve aydınlatma tasarımcısı Nergiz Arifoğlu gibi, alanında başarılı ve pekçok ödül sahibi bir ekiple çalıştık" dedi.

DUMANKAYA İnşaat, Avrupa Yakası'nda geliştirdiği ilk konut projesinin üzerinde tam 3 yıl büyük bir titizlikle çalıştı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Avrupa yakasındaki ilk projemiz olması dolayısıyla üzerinde hassasiyet göster

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df60
dik. Alanında başarılı birçok isim, Dumankaya Modern için çalıştı.

Dumankaya Modern'in mimari, sanat, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya İnşaat farkını ve anlayışını Bahçeşehir bölgesine taşımasını istedik" diye konuşuyor. Uğur Dumankaya; Dumankaya Modern'in yanı sıra halen Dumankaya Dizayn, IKON, Vizyon ve Minimal projelerinin satışta olduğunu hatırlattı ve "2010'da toplam 3 bin 332 konut geliştireceğiz ve bu projelerin toplam yatırım değeri 530 milyon lirayı bulacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Kente kimlik katan' alanlar

Dumankaya Modern'de; geleneksel mimarinin vazgeçilmezi olan avlular, sokaklar ve meydanlar sanat ile yeniden yorumlandı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya ise bu noktada, "Sanat ile yaşamın iç içe geçtiği Dumankaya Modern'de sanatı konuta taşıyarak Dumankaya farkını Bahçeşehir’e getiriyoruz" ifadesini kullanıyor. Dumankaya İnşaat'ın temel felsefesinin, 'Kente kimlik katan yaşam alanları' kazandırmak olduğunun altını çizen Ali Dumankaya, "Avrupa yakasına taşıdığımız Dumankaya Modern; sıra dışı mimarisi ve alışılmadık yüzey tasarımlarıyla öne çıkıyor. Üzerinde uzun dönem hassasiyetle çalıştığımız Dumankaya

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df62
Modern’i geliştirirken, proje mimarı Bünyamin Derman, heykeltıraş Mehmet Aksoy, iç mimar Atilla Kuzu, peyzaj mimarı Başak Taş ve aydınlatma tasarımcısı Nergiz Arifoğlu gibi alanında başarılı pekçok ödülün de sahibi ekiple çalıştık" diye konuşuyor.

Haberin Devamı

Çocuklar heykelle büyüyecek

Dumankaya Modern'in, modern olmasının yanısıra gelenekseli de içinde barındıran özgün bir tasarım olduğunu ifade eden Ali Dumankaya, "Dumankaya Modern’de ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy'un tasarladığı heykelle birlikte projemiz, sanat boyutuyla da farklı bir kimlik kazanıyor.

Öncelikli amacımız, sayın Mehmet Aksoy'un ifadesiyle Dumankaya Modern’de heykel sanatının günlük yaşamın içinde olmasını istememizdi. Daha doğrusu, 'çocuklar heykelle büyüsün, hatıralarında heykel olsun' istedik" diyor.

Üçte ikisi yeşil alan

Dumankaya Modern'de, yeşil alanlar üzerinde de titizlikle durduklarını bildiren Ali Dumankaya, projede yeşil alanların oranının yüzde 65'e ulaştığını söyledi ve "Bu yeşil alanlar, dayanıklı bitki örtüsü, yansıma havuzları, yürüyüş yollarını çevreleyen çiçeklerle don

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df64
atılacak. Doğal hayatı yaşamak için 7 farklı temadan oluşan bahçeler düzenleyeceğiz. Dumankaya Modern'de daireler, ışıktan da maksimum düzeyde yararlanacak şekilde tasarlandı, ışık tasarımı hayatın doğal uzantısı olacak" diye konuşuyor.

Haberin Devamı

Dumankaya Modern'de 1+1 daireler 73 bin liradan başlıyor

DUMANKAYA Modern; 105 milyon TL'lik bir yatırım değeri taşıyor. 21 bin 695 metrekarelik arazi üzerinde; 4'ü yatay olmak üzere 10 bloktan oluşan Dumankaya Modern'de 35 ile 43 metrekare arasında değişen stüdyo daireler; 48 ila 81 metrekare arasında değişen 1+1 daireler, 79 ila 115 metrekare arasında değişen 2+1'ler ve 103-126 metrekarelik 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. Toplam 716 daire bulunan Dumankaya Modern'de; stüdyo daireler 55-68 bin TL, 1+1 daireler 73-126 bin TL, 2+1 daireler 129-185 bin TL ve 3+1'ler ise 175-208 bin TL fiyat aralığından satışa sunuldu.

Dumankaya Pusula ile inşaat sektöründe görülmemiş kalitede bir hizmet sunuyoruz

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df66

Haberin Devamı

DUMANKAYA İnşaat, sadece konut projeleri geliştirmede değil 'müşteri hizmetleri'nde de fark yaratıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, Dumankaya Pusula adını verdikleri yeni müşteri hizmetleri uygulamasıyla 'her aşamada mutlu ev sahipleri' ilkesini bir adım daha öteye taşıdıklarını belirtti ve şöyle devam etti: "Sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunduk. Gayrimenkul sektöründe olmazsa olmaz ilke, tüketicinin size duyduğu güven hissidir. Bugüne kadar müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri daha da geliştirdik ve 'Dumankaya Pusula' markası altında topladık. www.dumankaya.com web adresinden ya da 0 216 444 7 222 telefon numaralı Çağrı Merkezi'nden tüm Dumankaya müşterilerinin hizmetindeyiz. Dumankaya Pusula ile ev dekorasyonundan kiralamaya, taşınmadan seyahat planlamasına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ve konser-sinema rezervasyonuna kadar birçok hizmet birarada sunuluyor."

Haberin Devamı

Uğur Dumankaya; Dumankaya Pusula ile sundukları ayrıcalıkları şöyle özetledi:

Organizasyon: Tatil organizasyonu, kültürel aktivitelerin organizasyonu, araç muayenesinin yaptırılması, resmi dairelerde takip işi, trafik kaza tutanak hizmetleri, hediye çiçek gönderimi, VIP transfer hizmetleri, eve doktor gönderilmesi, bebek bakımı, kurye, araç kiralama gibi hizmetler sunuluyor.

Residence: Eve yemek siparişi, 7 gün 24 saat ilaç gönderimi, market alışverişi, teknik servis, kuru temizleme, halı yıkama, çilingir, boya-badana, ev temizliği ve evcil hayvan pansiyonu gibi

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df68
organizasyonlar yapılıyor.

Gayrimenkul değerlendirme: Dumankaya Pusula, müşterilere konutlarının ikinci el satışı ve kiralaması konusunda ve güncel değerleri ile ilgili danışmanlık hizmeti veriyor.

Aktiviteler: 'Komşuluk Günleri'nden 'Anahtar Teslim Günleri'ne ve 'Temel Atma Törenleri'ne kadar birçok aktivite organize ediliyor. Buna zaman içerisinde farklı aktiviteler eklenecek.

3D Hizmeti: Kombi, ankastre ürünler, buzdolabı, perde, klima gibi tamamlayıcı ürünlerin altyapısı hakkında teknik destek almanın yan ısıra, Dumankaya sakinlerine özel yüzde 50'ye varan indirimli alım avantajları sunuluyor.

e-dairem: İnternet üzerinden konut sahiplerine verilen şifreyle, inşaat halindeki projelerde son aşamayı görmek, daire ve projelere ait özel bilgilere ulaşmak mümkün oluyor.

Dumankaya Dizayn'da dairelerin yüzde 50'den fazlası 3 ayda satıldı

DUMANKAYA İnşaat'ın Ocak 2010'da satışlarına başladığı Dumankaya Dizayn projesinde; Mart 2010 itibariyle satıştaki konutların yüzde 50'den fazlası sahiplerini buldu. Dumankaya Dizayn, Pendik Tersanesi’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve TEM’e çıkan otoyol üzerinde yer alıyor. 3 blokta 330 daireden oluşan bu seçkin projede blokların her biri farklı bir açıdan İstanbul'a bakıyor. Bloklardan biri bölgenin en güzel korularından Çamlıbelde'ye bakarken, diğer bloklar ise Sabiha

/images/100/0x0/55ead63ef018fbb8f899df6a
Gökçen Havaalanı ile Marmara Denizi’ne bakıyor. 12'şer katlı 3 blokta stüdyo daireler 35-41 metrekare, 1+1’ler 50-69 metrekare, 2+1'ler 80-83 metrekare büyüklüğünde. Loft daireler ise 126-178 metrekare. Dumankaya Dizayn'da fiyatlar 67 bin TL ile 409 bin TL arasında değişiyor.

IKON'da stüdyo daireler bitti 1+1'ler 193 bin TL'den başlıyor

DUMANKAYA İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul Göztepe'deki Dumankaya IKON projesinde, 149 metrelik Türkiye'nin ilk üçüz kulelerini, yaklaşık 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiklerini hatırlattı ve "Özgün mimarisiyle İstanbul'un yeni simge yapılarından olan Dumankaya IKON'un lansmanını 2009 sonbaharında yapmıştık. Dumankaya IKON'da satışa çıkarılan konutların yüzde 75'i Mart ayı başında sahiplerini buldu" dedi. IKON, 41’er katlı iki kule ve 40 katlı bir kulenin birleşmesinden oluşuyor. Dumankaya IKON Residence'de, 1022 daire ve 31 home office bulunacak. Toplam 1053 dairelik IKON'da oturanlar, üst katlardan Marmara Denizi ve Boğaziçi'nin girişine hakim olacak. IKON'da 12 ve 22'nci katlarda bulunan seyir terası ve bahçeler, projeye farklı bir mimari anlayış katıyor. Stüdyo daire satışlarının tamamlandığı IKON'da 1+1 daireler 193-287 bin TL'den, 2+1'ler 262-368 bin TL'den, 3+1 daireler 365-546 bin TL'den satılıyor.

Dumankaya İnşaat, Nisan ayında IKON'da; home office, özel dubleksler ve loft daire satışlarına başlayacak.

'Vizyon' sırası ofislerde

KARTAL'da, Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nın yakınında, E-5 üzerinde hayata geçirilen Dumankaya Vizyon'da da satışların yüzde 90'ının tamamlandığını bildiren Uğur Dumankaya; "Rezidanslar, A sınıfı ofis ve mağazalardan oluşan Vizyon'da 350 rezidans bulunuyor. Fiyatlar stüdyo dairelerde 225 bin TL, 1+1 dairelerde 215-313 bin TL, 2+1 dairelerde 419 bin TL ve 3+1 dairelerde ise 451 bin TL" diye konuştu. Uğur Dumankaya; Vizyon'da ofis bölümlerinin lansmanını 2010 yılı içerisinde yapmayı planladıklarını da ekledi. Uğur Dumankaya; "Kurtköy'deki Dumankaya Minimal, 19 bin metrekarelik arazide inşa ediliyor ve 179 özel daireden yüzde 95'i satıldı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!