Sony'den yeni Bravia TV 2010 serisi

Güncelleme Tarihi:

Sonyden yeni Bravia TV 2010 serisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2010 11:38

Sony, yaşam alanınızdaki eğlence deneyimini bravia TV 2010 serisiyle yeniden tanımlıyor.

Haberin Devamı

Yeni Sony BRAVIA TV 2010 serisi, Monolithic Design konsepti, Full HD görüntü kalitesi, inanılmaz bir 3D yolculuğu, online hizmetlere  kolay erişim gibi özellikleri ile televizyona bakış açısını değiştirerek, oturma odalarında devrim yaratıyor.

Sony’nin yeni ev eğlence serisinin getirdiği yenilikçi konsept ve BRAVIA TV’ler, Sony Eurasia A.Ş. Genel Müdürü Mohsen Noohi ve Sony Eurasia A.Ş. BRAVIA TV Ürün Müdürü Ersin Kösoğlu’nun katılımıyla düzenlenen “Geleceğe Hoşgeldiniz” temalı toplantı ile gerçekleştirildi. Sony’nin ev eğlencesi deneyimini yeniden tanımlayan tasarım ve teknolojilerinin yanı sıra gelecek hedefleri de paylaşıldı.

Son iki yıldır hem dünyayı hem de Türkiye’yi derinden etkileyen krize rağmen, özellikle Türkiye pazarında son derece başarılı bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Sony Eurasia A.Ş. Genel Müdürü Mohsen Noohi, “Türkiye, Sony için büyüyen pazarlar arasında en önemlisi. Biz de Sony olarak, her geçen gün bu ülkede etkinliğimizi daha da artırıyoruz. Yeni ürün kategorileri sunarak, pazarı canlandırmanın yanı sıra tüketicilere de farklı deneyimler yaşatıyoruz. Yeni BRAVIA® TV serimiz, 2010’da tüketicilerimizle buluşturmayı hedeflediğimiz yeniliklerin sadece ilki” diye konuştu.    

Haberin Devamı

Ev eğlencesinin geleceği Sony’de

BRAVIA TV 2010 serisinin, şimdiye kadarki TV izleme şeklini değiştirerek, tüketicileri, inanılmaz bir 3D yolculuğuna, online bir eğlence dünyasına, sinematik bir ekranın güzelliğinin keyfini çıkarmaya davet ettiğini belirten Sony Eurasia A.Ş. BRAVIA TV Ürün Müdürü Ersin Kösoğlu, “Yeni BRAVIA TV serisi, şimdiye kadar yarattığımız en ilginç ev eğlence deneyimini sunuyor. Full HD 3D gibi şaşırtıcı yeni teknolojileri, yenilikçi Monolithic Design konseptimizle yaratılan etkileyici tasarım ve online içerik dünyasına kolay erişimle birleştiriyoruz. Yeni BRAVIA TV serisi, oturma odalarını, ev eğlencesinin merkezi haline getiriyor” dedi.

Herkes, beklentilerine uygun bir BRAVIA TV bulabilir
Yeni BRAVIA® TV serisi, yenilikçi bir Monolithic Design cazibesine sahip. Tüketicinin, televizyonunu, yaşam alanına en mükemmel şekilde uyarlamasına yardımcı olmak için eşsiz bir minimalist ve fonksiyonel bir tasarım kullanıyor. Televizyon ister açık ister kapalı olsun zarif tasarımı ile odanın en mükemmel dekoratif öğelerinden biri oluyor. TV’nin 6 inç açı ile eğilmesine olanak tanıyan bu konsept, TV ve hoparlörlerin, alçak modern mobilyalar üzerine konularak, son derece ideal bir izleme ortamı yaratılmasını sağlıyor. Bu tasarım, modern ve şık olmasının yanı sıra odayı daha geniş göstererek, ferahlık hissi vermesiyle de bir hayli fonksiyonel. 

Yeni televizyonların teknolojik donanımının yanı sıra tasarımı ile de son derece ayrıcalıklı olduğunu da vurgulayan Sony Eurasia A.Ş. BRAVIA TV Ürün Müdürü Ersin Kösoglu, sözlerine şu şekilde devam etti: “BRAVIA® TV serisi, Sony’nin ‘daha önce yapılmamış olanı yap ve hep bir adım önde ol!’ anlayışı ve muhteşem hayaller ile orijinal fikirleri gerçeğe dönüştüren Make.Believe felsefesinin en son ürünü. Sony, insanlara mükemmel ve çok yenilikçi bir eğlence deneyimi sunma heyecanıyla Monolithic Design konseptini yarattı. Oturma odalarının havasını tamamen değiştirecek, son derece şık ve minimalist bir tarza sahip bu seride herkes, beklentilerine uygun bir BRAVIA® TV bulabilir.” 

Haberin Devamı

Monolithic Design konsepti, Sony tarafından 2010’da çıkarılan yeni BRAVIA® TV’ler, Blu-ray Disc™ oynatıcılar ve Ev Sineması sistemlerine kadar tüm ev eğlence ürünlerinin merkezinde yer alıyor.

BRAVIA TV ile 3 boyutlu eğlence ve uçsuz bucaksız online dünya evlerde

Yeni BRAVIA TV serisi, Full HD 3D’nin çıkışıyla birlikte ev eğlencesini yepyeni bir boyuta taşıyor. Bulanık, renklendirilmiş resimler ve karton gözlükler devri kapanıyor. Çünkü Sony’nin yarattığı 3D dünyası gelişmiş sıralı çerçeve teknolojisini kullanıyor. Yüksek teknolojili Active Shutter gözlükler, surround ses sistemi ve gerçek yaşama benzeyen Full HD 3D aksiyonun cazip dünyası, oturma odalarını ve ev eğlencesini tamamen değiştiriyor.

Haberin Devamı

BRAVIA Internet TV ile İnternet’ten yayın hizmetlerine erişimi kolaylaştırıyor. İnternet'e kablosuz bağlanarak, Dailymotion™ gibi sitelerden doğrudan tam ekran video akışı sağlanabiliyor. BRAVIA İnternet Araçları ile TV'ye çevrimiçi uygulamalar da yüklenip, Twitter™, Flickr™, Facebook™ ve diğer pek çok sevilen sosyal medya ağları rahatlıkla takip edilebiliyor.

Kategorilere ayrılmış olan online servislere, Sony’nin ödüllü XrossMediaBar™ (XMB™) TV menüsünden hızla erişilebiliyor. BRAVIA® TV sahipleri, sadece bir düğmeye basarak, işaretlediği favori videoları sevdikleriyle de paylaşabiliyor.

BRAVIA TV, sinemayı oturma odalarına taşıyor

Yeni BRAVIA TV, Full HD 3D ile yarattığı mükemmel görüntü kalitesine ek olarak, sinema ekranının güzelliğini ve detaylarını da doğrudan oturma odalarına getiriyor. Sahip olduğu Image Blur Reduction (görüntü bulanıklığını azaltma) ve Advanced Motionflow 200 Hz PRO teknolojisi sayesinde son derece düzgün, gerçekçi ve akıcı hareketli görüntüler elde ediliyor. Üstelik bu mükemmelliği, klasik 50 Hz’lik TV’lerden dört kat daha fazla performansla sağlıyor. TV’deki görüntülere gerçek sinema görüntüsü hissi vermek için ise yine Sony’ye ait olan yenilikçi LED arka aydınlatma teknolojisini kullanıyor.

Haberin Devamı

Akıllı özellikleriyle ev yaşamına, çevreci özellikleriyle doğaya katkı sağlıyor

Yeni BRAVIA TV’ler sahip olduğu akıllı özelliklerle aynı zamanda ev yaşamını da kolaylaştırıyor. Örneğin tüketiciler, entegre Blu-Ray Disc™ veya DVD oynatıcılı bir BRAVIA TV alıp, evde yerden tasarruf edebiliyor. Dijital TV kanallarına kolay erişim için ayarlayıcı cihazlar da bulunuyor.  Bu sayede ayrı bir set üstü kutusu gerekmiyor.

Ayrıca sahip olduğu çevreci özelliklerle de enerji tasarrufu sağlayarak, hem doğaya hem de evin bütçesine katkıda bulunuyor. BRAVIA® TV’lerdeki Ambient Sensor, odadaki ışığın parlaklığını ve hatta renk ısısını otomatik olarak tespit ediyor, böylece TV, görüntüyü, minimum çaba ve enerji harcaması ile izleyiciye en uygun kalitede sunabilmek üzere kendi kendine ayarlama yapabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!