Hijyeni anlatıp ödül kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Hijyeni anlatıp ödül kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2010 00:00

İzmir’de ilköğretim okullları öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada hijyen ve bulaşıcı hastalıklarda korunmanın yollarını kompozisyon ve resimle en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER), İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Konak Belediye Başkanlığı ve DALAN Kimya Endüstri A.Ş.  sponsorluğunda İzmir il sınırları içindeki resmi ve özel tüm ilköğretim okullarında düzenlenen yarışma sonuçlandı. İlköğretim 1, 2 ve 3. sınıfları kapsayan “Hijyen” konulu resim yarışmasında birinciliği Özel Takev İlköğretim Okulu’ndan Barkın Ülük, ikinciliği MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlköğretim Okulu öğrencisi Derin Akdeniz, üçüncülüğü ise Buca Recep Sayın İlköğretim Okulu’ndan Serhat Yavuz kazandı. Mansiyon ödülünü ise Bornova Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Öğrencisi Can Bakıcı aldı.
Yarışmada 4 ve 5. sınıf öğrencilerini kapsayan “Bulaşıcı hastalıklardan korunma” konulu kompozisyon yarışmasına ise birinci Mev Koleji Özel Güzelbahçe İlköğretim Okulu’ndan Efekan Güney, ikinci Yenifoça Reha Midilli İlköğretim Okulu’ndan Kardelen Merttürk, üçüncü Konak Salih İşgören İlköğretim Okulu’ndan Öykü Bolulu oldu. Mansiyon ödülünü ise Bornova Nihat Gündüz İlköğretim Okulu’ndan Elif Kurşun kazandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!