Taşlı sopalı kavgaya iki tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Taşlı sopalı kavgaya iki tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2010 17:10

MUĞLA'da, karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan ve 3 üniversite öğrencisinin yaralandığı olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Kötekli Mahallesi'nde aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu karşıt görüşlü iki grup arasında, geçen cumartesi günü saat 00.30 sıralarında kavga çıktı. Yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavgada, taş ve sopalar kullanıldı. İki saat süren kavgada, üniversite öğrencileri M.V.D. ve A.Ö. ile internet kafe işlettiği öğrenilen A.A. vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Yaralılar Muğla Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Kavganın duyulmasının ardından yaralı öğrencilerin arkadaşları hastaneye akın etti. Hastane önünde polislerle tartışan grup, buradan ayrılırken MHP Muğla İl Başkanlığı Binası'nı da taşladı. Polis, olayların ardından taburcu edilen üç öğrenci ile olaylara karıştığı belirlenen Ö.N., S.A. ve M.A.'yı gözaltına aldı.

Hamdibey Polis Merkezi'ne götürülen 6 şüpheli, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. M.V.D. ve A.Ö. tutuklanırken, diğer 4 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!