Realty World Türkiye Kupası ödülleri verildi

Güncelleme Tarihi:

Realty World Türkiye Kupası ödülleri verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2010 00:00

Türkiye’nin başarılı emlak danışmanları ve ofis sahiplerini ödüllendirmek için yılda iki kez düzenlenen “Realty World Türkiye Kupası”nın ikinci dönem ödül töreni yapıldı.

Haberin Devamı

GARANTİ Koza’nın 2007’de satın aldığı Türkiye’nin lider emlak danışmanlık şirketlerinden  Realty World Türkiye’nin her yıl başarılı çalışanlarını ödüllendirdiği Realty World Türkiye Kupası’nın 2009 yılı 2’nci dönem ödül töreni, geçtiğimiz günlerde yapıldı. Düzenlenen törende “ciro” ve “işlem” kategorilerinde “ofis sahipleri” ve “gayrimenkul danışmanları” 2’nci dönemin ödüllerini aldı.
Büyük ödül için Amerika
Gecede her iki döneminde birinci olan “ofis sahipleri” ve “gayrimenkul danışmanları” da büyük ödülle onurlandırıldı. Büyük ödülün sahipleri 2010 Ekim ayında Los Angeles Amerika’daki Realty World Genel Müdürlüğündeki Workshop’a gitmeye hak kazandı. Törende konuşan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu, ülke genelinde 50 bayi ve 500 emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye’nin, Eylül 2007’de Garanti Koza’ya katılmasının verdiği güçle hedeflerini daha da büyüttüğünü belirtti.

Haberin Devamı


Mortgage faizlerinin düşmesi yeni satış dalgası getirebilir

 Genel Koordinatör Mustafa Bgayan “Emlak sektörü büyük fırsatlara açık. Bu fırsatları paylaşmalıyız. Türkiye emlak pazarı Avrupa basını tarafından dünyada ilk 5’te gösteriliyor. Türkiye’de 2009 üçüncü çeyrekte bir önceki yıla göre yüzde 24 daha çok konut satıldı.  Mortgage faizlerinin düşmesi yeni bir satış dalgası getirebilir” dedi.
2010 yılından umutluyuz
 Törende Garanti Koza’nın Türkiye’de kendi gayrimenkul danışmanlık şirketine sahip tek inşaat şirketi olduğunun altını çizen Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark ise “Her türlü olumsuz koşula rağmen gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok iyi bir sınav verdi. Şirketimiz Garanti Koza krize rağmen 2009 yılında başarılı bir performans gösterdi. Üç yıl önce Realty World ile güçlerimizi birleştirerek emlak danışmanlığı alanına uluslararası bir standart kazandırdık. Garanti Koza, ülkemizin her köşesinden konut alacaklara yurt dışında bile ulaşmanın heyecanını yaşıyor. 2010 yılından daha da umutluyuz” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından Garanti Koza ve Realty World Türkiye yöneticileri tarafından ödüllerin verildiği gecede katılımcılar, Grup Art İstanbul’un canlı performansı ile bütün yılın yorgunluğunu attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!