Topuklu ayakkabı ile rahat edemem

Güncelleme Tarihi:

Topuklu ayakkabı ile rahat edemem
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2010 00:00

Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak asıl çıkışını “Ezel”deki Bahar rolüyle yapan Sedef Avcı, Instyle dergisi için yeni sezonun en trendy kıyafetleriyle objektif karşısına geçti; giyim zevkinden ve sezon modasından söz etti.

Haberin Devamı

SEDEF AVCI FOTOĞRAFLARI  

“Ezel” dizisinde Bahar karakterini canlandıran  Sedef Avcı, Haydarpaşa Garı’na yüzünde sımsıcak bir tebessümle giriyor. Kızıl kestane tonlarındaki saçlarını arkadan örmüş. Kaküllerini dizideki karakteri için kestirdiğinden bahsediyor. “Rolüm gereği daha küçük göstermem gerekiyordu. Saçlarımı küt yapmamı önerdiler. Ben de saçlarımı kısa kestirmek istemediğim için kakülü önerdim” diyor gülerek.
Dizinin sürprizli senaryosunun seyirciyi olduğu kadar kendilerini de zaman zaman şaşırttığını anlatan Avcı, “Ezel”in bu kadar tutacağını ise daha başlamadan önce tahmin ediyormuş. Nedenini şu sözlerle açıklıyor: “Farklı bir senaryoya sahip, dili, işleyişi ile de diğerlerine göre çok farklı. Cast, yönetmen ve yapım şirketi de iyi olunca yapılan işin tutmaması için hiçbir neden yok...”

“ROMANTİK KOMEDİ” ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDI                      
 
Ona heyecan yaşatan tek prodüksiyon “Ezel” değil... Söz, geçen ay vizyona giren ve ilk haftasında 300 bin seyirci barajını aşan “Romantik Komedi”ye gelince ayrı bir keyifleniyor. “Film, Türkiye’de romantik komedi tarzında pek film yapılmadığı için çok beğenildi. Gerek konusu gerekse canlı görüntüleriyle insanların içini ısıttız bu film. Çok güzel tepkiler aldım” diyor.

Birkaç yeni film projesi için görüşmelerinin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Sedef Avcı’nın hayatında sinemanın apayrı bir yeri varM “Televizyondaki her şey çok çabuk harcanıp gidiyor. Bir dönem dizi yapıyorsunuz ve bir anda çok bilinmeye başlıyorsunuz. Ertesi sene yeni bir proje yapmazsanız unutulup gidiyorsunuz. Çok nankör bir iş. Sinema ise daha kalıcı...”

MODAYI ESKİSİ KADAR TAKİP EDEMİYORUM 

Moda konusuna gelince... Zamanının çoğunu sette geçirdiği için modayı eskisi kadar takip edemiyormuş... Ancak son zamanlarda özellikle Özgür Masur’un tasarımları çok hoşuna gitmeye başlamış. Hakan Yıldırım içinse “Kendimi bildim bileli tasarımlarını beğenmişimdir” diyor.
Gala ya da özel bir davet olduğu zaman öncelikli olarak bu iki tasarımcıdan kıyafet almayı tercih ediyor. Çünkü kendini ön plana çıkarmaktan ve iddialı şeyler giymekten pek hoşlanmıyor. Masur ve Yıldırım’ın net çizgisinin ve stilinin seçiminde etkili olduğunu anlatıyor. Abartıdan uzak olduğu için günlük hayatında kendini rahat hissettiği, daha sade kıyafetler giyiyor. Bu yüzden de Avcı’nın gardırobunun büyük kısmını spor kıyafetler oluşturuyor.

TOPUKLU AYAKKABI İLE RAHAT EDEMEM

“Topuklu ayakkabı giyip, ‘Acaba olur mu?’ diye deniyorum. Fakat iki saat sonra ayakkabılarımı değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden arabamda mutlaka düz spor ayakkabı ya da çizme bulunduruyorum” diyor. Giysilerinde siyah, beyaz ve ağırlıklı olarak da gri tonlarını tercih ediyor. “Eskiden desenli, çiçekli böcekli şeyleri seviyordum. Arada belki çizgili olabilir ama artık net ve tek renk giysiler hoşuma gidiyor” diye anlatmaya devam ediyor.

Kullandığı aksesuvarlar arasında yüzük ve küpelerin sayısı diğerlerine oranla çok fazla. Kolyeyi daha çok yaz aylarında kullanmayı tercih ediyor. Söz yazdan açılınca artık havaların ısınmasını istediğini ve üzerine tiril tiril elbiseler ve şort gibi rahat giysiler giymek istediğini söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!