Trabzon'dan Kozanoğlu'na teklif

Güncelleme Tarihi:

Trabzondan Kozanoğluna teklif
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2010 10:09

Trabzonspor yönetiminin, 'İkoncan' Eda Taşpınar'ın sevgilisi olarak da tanınan, 2007 Türkiye Şampiyonu sörfçü Bora Kozanoğlu'na teklif götürdüğü ve bu işi resmiyete dökme hazırlığında olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzon'a gelen Kozanoğlu ise bordo - mavili kulüpte seve seve çalışabileceğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, sörf branşında da atağa kalkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'a gelen 2007 Rüzgar sörfü Türkiye Şampiyonu Bora Kozanoğlu'na bir teklif götürdüğü öğrenilen bordo - mavililerin, önümüzdeki günlerde bu görüşmelerini resmiyete dökmesi bekleniyor. Konuyla ilgili olarak DHA'ya özel açıklamalarda bulunan Bora Kozanoğlu, Trabzon'u çok sevdiğini belirterek, "Geçtiğimiz hafta üç gün boyunca Trabzon'da antrenman yaptım. Bu sırada Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duydum. Doğrudan bana gelen bir teklif yok ama Trabzonspor benimle çalışmak isterse bunu seve seve kabul ederim. Geçmişteki başarılarım ortada, Trabzonspor gibi büyük bir kulübün de bana sahip çıkmasıyla çok daha önemli başarılara imza atabilirim" dedi.

Haberin Devamı

'İKONCAN' TAŞPINAR İLE İLİŞKİ YAŞIYOR

"İkoncan" olarak tanınan Eda Taşpınar ile ilişkisi de devam eden Kozanoğlu, şu anda ferdi olarak yarışmalara katılıyor. Kozanoğlu, Trabzonspor ile anlaşması durumunda, sık sık Trabzon'a gelerek çalışmalarını burada sürdürebileceğini de vurguladı.

KARİYERİNDE SAYISIZ BAŞARI VAR

1998 - 2003 yılları arasında Türkiye Cup Slalom birincisi olan Bora Kozanoğlu, 2002 - 2004 yılında Formula Türkiye birincisi, 2003 Yılında FE Asya üçüncüsü, 2004 yılında FE Dünya Büyük Erkekler Genel Klasman 22.'si, 2005 FE Dünya Büyük Erkekler ikincisi, 2005 Amerika şampiyonası FE birincisi, 2005 Amerika şampiyonası slalom 5.'si, 2005 Avrupa slalom 7.'si, 2007 Türkiye Şampiyonluğu ve 2007 Slalom Dünya 2.'si unvanlarını elinde bulunduruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!