Gol yağmuru dedikleri budur

Güncelleme Tarihi:

Gol yağmuru dedikleri budur
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2010 00:00

Türkiye Bayan Futbol Ligi'nde mücadele veren Hakkari Bayan futbol takımı, evinde konuk ettiği Tarsus Bayan Futbol takımı'nı gol yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

Hakkari Bayan Futbol takımı, Tarsus Bayan futbol takımını 24-0'lık rekor bir skorla yenince taraftardan bol alkış aldı. Hakkari Spor Bayan Futbol Takımı Kaptanı Cemile Timur, tarihi bir rekora imza attıklarını söyledi.

Hakkari Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma oldukça zevkli ve heyecanlı geçti. Orta Hakemliğini Halit Özer'in yaptığı ve yardımcılıklarını Seyfi Kaya ile Erdem Erol'un üstlendiği karşılaşmada Hakkari bayan futbol takımı ilk yarıyı 15-0'lık skorla kapatırken, ikinci yarıda da rakip takıma 9 gol atarak tarihe adını yazdırdı. Hakkarili futbolcu kızlardan Kader 9, Canan 7, Cemile ise 5 gol atarak, rakip takımı 24-0 gibi rekor bir skorla yendi.

Hakkarili futbolcu kızları desteklemeye gelen 100 civarında taraftar, kızların attığı her gole karşılık Kürtçe şarkılar söyleyerek, tezahüratda bulundu. Hakkari Bayan Futbol Takımı Kaptanı Cemile Timur, tarihi bir rekora imza attıklarını belirterek, "Geçen hafta deplasmanda İskenderun Gençler Birliği Bayan futbol takımına 7-0 yenilmiştik. Bu maçta rakip takımı adete gol yağmuruna tuttuk. Çok mutluyuz. Hedefimiz Erzurum bayan Futbol takımını da yenip 2. lige yükselmektir" dedi. Hakkari Sporlu kızlar maç sonunda konuk takım Tarsus Gençler Birliği Spor kızlarına, Hakkari'nin yöresel 'poşularını' hediye ederek Sümbül dağının tam karşısında hatıra fotoğrafı çekti. Yüksekovalı İşadamı Sadrettin Güvener ise, Hakkari Bayan Futbol takımının tarihi bir rekora imza attığını söyledi. Güvener, bundan sonrada bayan futbol takımına her türlü desteği vereceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!