Genç objektifler “Doğanın Direnişi”ne tanık oldu

Güncelleme Tarihi:

Genç objektifler “Doğanın Direnişi”ne tanık oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2010 10:02

Bugüne dek birçok sivil toplum kuruluşunda aktif gönüllü olarak çalışmış gençlerin oluşturduğu Genç Çevre Girişimi ve MSGSÜ İletişim Kulübü öncülüğünde düzenlenen, içinde yaşadığımız doğanın çektiği acıları konu alan “Doğanın Direnişi” konulu fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Haberin Devamı

Motorola’nın ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmada birincilik ödülünü “Yanık Ev Sahibi” isimli eseriyle Antalya’dan Zafer Çengel, ikincilik ödülünü “Hayatta Kalabilmek” isimli eseriyle Edirne’den Umut Kılıç, üçüncülük ödülünü “Yeni Hayatında Mutluluklar” isimli eseriyle Balıkesir’den Serhat Çağlar kazandı. İstanbul’dan Gizem Şahin’in “Son Nefes” ve Balıkesir’den Serhat Çağlar’ın “Bir Varmış” isimli eserleri de mansiyon ödülü aldı.

Genç Çevre Girişimi ve MSGSÜ İletişim Kulübü çatısı altındaki gençler tarafından doğayla barışık bir yaşam özlemini vurgulamak, dikkatleri doğanın sessiz çığlıklarına çekmek ve gençlerde bu konudaki duyarlılığı arttırmak için hayata geçirilen proje, Motorola’nın ana sponsorluğunda, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin  (İFSAK) danışmanlığında ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin  (MSGSÜ) destekleriyle yürütülüyor.

Haberin Devamı

Birçok medya kuruluşundan basın desteği alan proje, başta çevre örgütleri olmak üzere çeşitli katmanlarda yer alan STK’lar tarafından da destekleniyor. Doğa Derneği, Greenpeace, Habitat için Gençlik, Çekül, TOG, DenizTemiz Turmepa, Buğday, Genç Tur ve TemizDünya destekleyen STK’lar arasında yer alıyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Osman Hamdi Bey Salonu‘ndaki sergi 26 Şubat'a kadar görülebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!