Üniversite Adaylarına İTÜ'yle Tanışma Fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite Adaylarına İTÜyle Tanışma Fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2003 11:09

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi'nde (İTÜ), üniversite adaylarının tercihlerinde kolaylık sağlamak amacıyla 17-19 Nisan 2003 tarihleri arasında tanıtım günleri düzenlenecek. Tanıtıma, bölüm başkanları ve öğretim üyelerinin yanı sıra öğrenciler katılacak.

İTÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek tanıtıma, Rektör Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, bölüm başkanları ve öğretim üyelerinin yanı sıra öğrenciler katılacak.

Etkinlik kapsamında, üniversite sınavına girecek öğrenci ve ailelerine okul tercihlerinde kolaylık sağlamak için İTÜ'deki eğitim, yurt ve burs olanakları bir multimedya gösterisiyle anlatılacak, yerleşke de gezdirilecek.

Tanıtımda ayrıca, İTÜ Kültür Sanat Birliği'ne üye öğrenciler tarafından üniversitedeki sosyal yaşamla ilgili bilgi verilecek.

Açıklamada, bu yıl 230. kuruluş yılını kutlamaya hazırlanan İTÜ'nün, ÖSS'de ilk 2 bine giren öğrencilere karşılıksız burs verdiği vurgulanarak, öğrencilere, saat başı ücretle eğitim ve araştırma hizmetlerinde ''öğrenci asistan'' statüsünde çalışabilme olanağı sunulduğu da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!