Kocasını Başbakan'a şikayet edecek

Güncelleme Tarihi:

Kocasını Başbakana şikayet edecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2010 12:36

Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla bir araya geleceği brunch'a katılacak olan Demet Akalın, eşi Önder Bekensir'i Başbakan'a şikayet etmeye hazırlanıyor. Nedeni ise kocasının üç değil, tek çocuk istemesi!

Haberin Devamı

Demet'in özel pozları, düğünü ve kına gecesi kareleri / Foto Galeri

İnternete düşen bu fotoğraflar Demet'i çıldırtacak / Foto Galeri

Ünlülerin olay yaratan ilginç itirafları / Foto-Haber

Demet Akalın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sanatçılardan açılımla ilgili destek isteyeceği 20 Şubat'taki toplantıya 'aile içi sorunu'nu taşımaya hazırlanıyor. Akalın, toplantıda Başbakan'a eşi Önder Bekensir'i şikayet edecek.

Eşiyle çocuk sayısı konusunda anlaşamadıklarından dert yanan şarkıcı, 'Başbakan'dan kocamın kulaklarını çekmesini isteyeceğim. Özellikle Önder'e telefon açtıracağım. Ben Başbakanımızın söylediği gibi üç çocuğumuz olsun istiyorum, o bir tane yeter diyor' dedi.

GÜZEL KOCA, İYİ YAPTIM ALMAKLA!

Eşinin işsiz olduğu şeklinde çıkan dedikodular karşısında ateş püsküren Akalın 'Birlikte menajerlik ve organizasyon şirketi kurduk. Star isimlerle çalışacağız, listesini yaptık. Zaten bu işi yapıyordu, ben ona dahil oldum. Alarm şirketi ve kimyasal tuzlarla ilgili bir işi daha var' diye konuştu.

Haberin Devamı

Akalın yoğun iş temposundan dolayı çıkamadıkları balayında hem tatil hem de klip çekmeye karar verdiğini de söyledi: 'Martta Miami'ye gideceğiz. 11 gün kalacağız. Sadece balayı değil, klip de çekeceğim. Güzel koca buldum. İyi yaptım bu  çocuğu almakla...'

 

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!