Dekolteler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Dekolteler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2010 01:00

“Romantik Komedi” filminin galası önceki akşam İstinye Park’ta yapıldı. Filmin bütün kadın oyuncuları, galaya derin sırt dekolteli kıyafetlerle katıldı.

Haberin Devamı

GALADAN FOTOĞRAFLAR  

İŞTE ÇOK KONUŞULACAK SAHNELER (FOTO GALERİ)

Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Begüm Kütük, Engin Altan Düzyatan ve Gürgen Öz gibi genç oyuncuların rol aldığı, 5 şubat’ta vizyona girecek “Romantik Komedi” filminin galası, önceki akşam ıstinye Park Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Galada dikkat çeken bir ayrıntı, filmin kadın oyuncularının kıyafetlerinde derin sırt dekoltesini tercih etmesiydi. 

ÜNLÜLER AKIN ETTİ      

Hakan Ketche’nin yönettiği, metropollerde yaşanan kadın-erkek ilişkilerini eğlenceli bir üslupla ele alan filmin galasına, ünlü isimler akın etti. Geceye katılanlar arasında Özcan Deniz, Acun Ilıcalı, Ali, Ezo ve Gül Sunal, Arzum Onan, Behzat Gerçeker, Hande Subaşı, Mahsun Kırmızıgül, Nez ve Sermiyan Midyat da vardı.

Haberin Devamı

İŞTE SİNEM'İN  SON ÖPÜŞME SAHNESİ

Sinem Kobal'ın Engin Altan Düzyatan ile yaz aylarında çektiği öpüşme sahneleri  çok konuşulacak gibi. Bir süredir Arda Turan ile birlikte olan genç oyuncu , daha önce sinemada kural koymazken , artık öpüşme ve sevişme sahnelerini  sevgilisinin isteğiyle reddediyor.

SEVİŞMEYE YORUM YOK 

Filmde sevişme sahneleri bulunan Sedef Avcı’ya gecede eşi Kıvanç Kasabalı eşlik etti. Kasabalı, o sahnelerle ilgili soruya “Ben çok başarılı bir film olduğunu düşünüyorum. Sevişme sahneleri hakkında da yorum yapmak istemiyorum. Burada kötü bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Gerçek bir oyuncu, verilen rolü yerine getirir” yanıtını verdi.

SEX AND THE CITY FİLMİNE BENZEMİYOR

Fragmanının yayınlanmasıyla “Sex and the City filmine benziyor” eleştirileri alan “Romantik Komedi”nin oyuncuları, yapılan yorumları haksız buldu. Sedef Avcı, “Filmi izlemeden neden böyle bir eleştiride bulunuyorlar hiç anlam veremiyorum ama belki film metropolde geçtiği ve kadın-erkek ilişkilerini ele aldığı için böyle bir benzetme yapmış olabilirler” dedi.

KİTAP YAZIYORUM

“Romantik Komedi”nin gişede başarılı olacağına inandığını söyleyen Burcu Kara, bilinmeyen bir yönünü galada basın mensuplarıyla paylaştı: “şu sıralar üzerinde çalıştığım bir kitabım var. Bir gün cesaret edebilirsem, onu çıkaracağım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!