Ünlü aktör Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Ünlü aktör Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 00:00

THY’nin Birmingham -İstanbul seferini yapan tarifeli seferi ile 17:55’de Atatürk Havalimanı’na gelen Hollywoodlu aktör Scott Adkins, Türkiye'de çekecekleri ‘Karanlık Hesaplaşma’ filmine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

X-Men’, ‘The Bourne Ultimatum’ gibi birçok filmde rol almış olan ünlü aktör Scott Adkins, çekimleri Türkiye’de yapılacak ve 120 ülkede vizyona girmesi hedeflenen “Karanlık Hesaplaşma” filmi için İstanbul’a geldi. Büyük bir bölümü Türkiye’de çekilecek olan ‘Karanlık Hesaplaşma’ filminin başrol oyuncusu ünlü aktör Scott Adkins, “Türkiye’ye ikinci kez geliyorum. Türkiye’de böyle bir projede çalışmaktan dolayı çok memnunum” dedi.

BU FİLME DİKKAT

Aksiyon filmlerini seven izleyicilere seslenen aktör, “Herkesin beğeneceği güzel bir film çekilecek. Çok büyük bütçeli bir film olacak. Aksiyon filmlerini seven izleyiciler bu filme dikkat etsinler” dedi. Yüksek düzey aksiyon içeren ve çekimleri tamamen Hollywood kalitesinde yapılacak olan ‘Karanlık Hesaplaşma’ sinema filminin sahnelerinin, Tayland, Rusya ve Türkiye’de çekileceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!