Üniversiteli Şeyda kaza kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli Şeyda kaza kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2010 12:17

BURSA'daki kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan Uludağ Üniversitesi İktidasi ve İdari bilimler Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Şeyda Zehir trafik kazasında öldü, aynı yaştaki sınıf arkadaşı Betül Kökten ağır yaralandı. Kazadan otomobili kullanan aynı yaştaki Ümit Çetin ile yanında oturan Hasan Koyuncuoğlu ise kazadan hafif yaralarla kurtuldu.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTELİ ŞEYDA KAZA KURBANI

Ümit Çetin yönetimindeki 10 AFF 42 plakalı otomobil, Ziraat Fakültesi Kavşağı'nda aşırı hız ve yolun yağışlı olması nedeniyle virajı alamayıp kontrolden çıktı. Elektrik direğine çarpan otomobilde sıkışan Ümit Çetin ile yanında oturan Hasan Koyuncuoğlu, gelen polisler tarafından araçtan çıkartırken ağır yaralanan arka koltukta oturan Şeyda Zehir, ambulans gelinceye kadar öldü. Durumu ağır olan arkadaşı Betül Kökten ise, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp yakında bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kökten'in hayati tehlikeyi atlatamadığı açıklandı.

Kaza şokunu atlatan Balıkesir’in Gönen İlçesi'nde oturan Ümit Çetin, verdiği ifadede Karacabey'de oturan arkadaşı Hasan
Koyuncuoğlu’nu otomobili ile alarak Uludağ Üniversitesi'nde okuyan kız arkadaşları Şeyda Zehir ile Betül Kökten'i ziyaret etmek için Bursa’ya geldiklerini söyledi. Çetin, üniversite kampusundaki kafeteryada oturduktan kız arkadaşlarını evlerine bırakmak isterken kaza yaptıklarını anlattı.

Şeyda Zehir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Samsun'da toprağa verileceği açıklandı. Hastanede arkadaşıyla birlikte tedavisi devam eden Ümit Çetin ise taburcu olurken hakkında ‘Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüm ve yaralamaya neden olmak' suçlarından soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!