Almanya'da Filiz Koç rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Filiz Koç rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 12:34

Futbol yaşamını Almanya'da sürdüren Türkiye Bayan Milli Futbol Takımı oyuncusu Filiz Koç'un (23) yeni takımı FFC Oldesloe'nin gözdesi olduğu belirtilirken, futbolun yanı sıra modellik de yapan oyuncunun maçlarını özellikle erkek taraftarların sabırsızca beklediği belirtildi.

Alman Bild Gazetsi'nin internet sitesinde yer verdiği bir haberde, Almanya'da futbol yaşamının yanı sıra sahne ve televizyon ekranların tozunu atan model Filiz Koç'un, 2.Lig'te kalma mücadelesi veren yeni takımı FFC Oldesloe'nin kurtarıcısı olarak görüldüğü belirtilirken, maçlarını da özellikle erkek taraftarların sabırsızlıkla beklediğine yer verildi.

"Filiz Koç, seksi bayan futbolcuların varlığını göstermek istiyor" şeklinde yorum yapan Bild, "FFC Oldesloe'nin gelecek maçlarında çok sayıda erkek taraftarın olması bekleniyor" ifadesini kullandı. Filiz Koç'u Almanya'nın en sıcak ve en ateşli bayan futbolcusu olarak tanımlayan gazete, "FFC Oldesloe Kulübü milli futbolcuyu sadece güzelliği için değil, aynı zamanda hızlı ve teknik bir oyuncu olduğu için kadrosuna kattı" yorumunu yaptı. Filiz Koç'un 12 yaşından beri üst düzey futbol oynadığını vurgulayan gazete, milli futbolcunun FFC Oldesloe'nin ligde üst sıralara tırmanabilmesinde büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Gazete, 16 yaşındayken Alman ve Türk vatandaşı olan Filiz Koç'un, Hannover 96, Galatasaray ve Türk Milli Takımı'nın formalarını giyen babası Savaş Koç'un ülkesi dolayısıyla Türk Milli Takımı'nı tercih ettiğini ayrıca hatırlattı.

Bild, Filiz Koç'a sadece futbolda değil model, tv prodüksiyon ve tv reklam asistanlığı gibi alanlarda profesyonelce başarılı çalışmalara imza attığını da belirtti.

Filiz Koç'un güzelliği ile Europa- Park'ta düzenlenen Miss Avrupa Güzellik Yarışması'nda (Miss-EM) 2. olduğunu hatırlatan gazete, başarılı oyuncunun futbolu çok sevdiğini ve bunun için de güzelliğini kaybetmeyi bile göze aldığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!