Kadın oyuncuların ağızları kokuyordu

Güncelleme Tarihi:

Kadın oyuncuların ağızları kokuyordu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 00:00

76 yaşındaki ünlü oyuncu Fikret Hakan gazeteci Bilal Özcan’ın ‘Laf Aramızda’ programında, “Birlikte oynadığım bayan oyuncuların ağızları kokuyordu, o öpüşme sevişme sahneleri kepazelikti” dedi.

Haberin Devamı

Fikret Hakan, setlerde yaşanan ilişkileri de tasvip etmediğini, setlerde başlayan aşkların her iki tarafa da zarar verdiğini söyledi.

Ünlü oyuncunun bu Pazar günü saat 15.20’de yayınlanacak programda yaptığı ilginç açıklamalar şöyle:

BİLAL ÖZCAN:
Şunu merak ediyorum, öpüşme sevişme sahnelerinde oyuncu ne hisseder?

FİKRET HAKAN
: Kepazelik, hiçbir şey hissetmez. Hayatımın en zor sahneleri o sahnelerdir.

BİLAL ÖZCAN:
Neden?

FİKRET HAKAN
: Bir kere o zamanlar kadın oyuncuların büyük bir çoğunluğunun hijyenik yaşamdan haberi olmadığı için ağız sağlığının farkında değillerdi. Ağızları kokardı, anlatabiliyor muyum? Hem o hem sağlık açısından kötü durumlarla da karşı karşıya da geliyorduk, ayrıca bir de düşün kardeşim öpüşmek ve sevişmek özel bir şeydir. Hani derler ya “Günah da sevap da gizli olur” diye, eee burada bütün setin önünde nasıl öpüşeceksin, sevişeceksin.

BİLAL ÖZCAN:
Onun bir gerginliği olur değil mi?

FİKRET HAKAN:
Gerginliği olur tabi. Kız rahat edemez, sen de rahat edemesin, birazcık sahici yapmaya kalsan affedersiniz “ağzı sulanıyor mu lan bunun?” derler.

BİLAL ÖZCAN:
Sahici yapanlar da vardır değil mi?

FİKRET HAKAN:
Sahici yapanlar da vardır tabi arada ama benim için daima çok rahatsızlık duyduğum bir şey olmuştur sevişme ve öpüşme sahneleri.

BİLAL ÖZCAN
: Bir insanın bu şekilde rol yaparken partnerinin ağzının kokması son derece rahatsız edici bir şey değil mi? Peki yönetmen uyarmaz mıydı daha önceden dişinizi fırçalayın ağzınızı çalkalayın.

FİKRET HAKAN:
Yok kardeşim zaten öyle koşullar altında çalışıyorsun ki, işi yetiştirme çabasından rejisör de asistanı da böyle incelikleri düşünmeye vakit bulamıyorlar ki. Dünyanın hiçbir sineması bizimkisi kadar garipliklerle dolu bir sinema olmamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!