Bu gala daşlı gala

Bugün gösterime giren “Gelecekten Bir Gün” filminin galası, önceki gün Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.

Haberin Devamı

Galaya filmin oyuncuları Hayrettin Karaoğuz, Hande Subaşı, Rasim Öztekin, Neco, Murat Serezli, Arda Kural ve Işın Karaca’nın yanı sıra Hande Yener gibi birçok ünlü sima katıldı.

“Bu gala daşlı gala” yazılı bir tişört giyen Karaoğuz, “Öğrenciyken bir filmde oynarsan, galaya ‘Bu gala daşlı gala’ yazılı tişörtle katılacağımı söylemiştim” dedi.
Filmde bir meleği canlandıran Rasim Öztekin, “Kimi zaman güldürüp, kimi zaman da düşündüren bir film oldu. Başarılı olacağını düşünüyorum” diye konuştu. Işın Karaca ise “Çekimler çok keyifli geçti. Bu benim ikinci sinema filmim, inşallah hayırlısı olur” dedi.
Boğaçhan Dündar’ın yönettiği romantik komedi türündeki “Gelecekten Bir Gün”, çok şanssız olduğuna inanan, işinden kovulan ve platonik aşkına kavuşma ihtimalinin de kalmadığını düşünen Tolga adlı gencin intihara teşebbüs etmesiyle başlayan macerasını anlatıyor.

Haberin Devamı

Pelin’in yeni aşkı Ağaoğlu’nun yeğeni

Ayşe Özyılmazel’le ilişki yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç’ın eski sevgilisi Pelin Sönmez, yeni bir aşk haberiyle gündeme geldi... Genç oyuncunun, Dalkılıç’tan ayrıldıktan hemen sonra ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun yeğeni Onur’la aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü. Ancak iddialara göre Onur, yaklaşık üç yıldır Işık Üniversitesi’nde okuyan Özlem Yarar’la birlikteydi ve ikili, Pelin Sönmez yüzünden kavga edip yollarını ayırdı...

Yaşımı sormayın

ışadamı Adnan şen’in eşi Begüm şen, önceki gün Kanyon’da yakın arkadaşlarıyla buluştu. Gülşah Alkoçlar, Reyhan Gülman ve Merve Ulusoy ile Gina’da yemek yiyip uzun süre sohbet eden şen, arkadaşlarıyla doğum gününü kutladığını söyledi. Begüm Hanım, yaşıyla ilgili sorulara ise “Kadınların yaşı sorulmaz” diye yanıt verdi.

Albüm tanıtımı

Gülşen’in bugün çıkan  “Önsöz” adlı yeni albümü, önceki gece Hotel Les Ottomans’da düzenlenen partiyle tanıtıldı. Gülşen’in ‘Madonna’ gibi lanse edilmesi planlanan partiye Emir, Nihat Odabaşı ve Gülşen’in birkaç yakın dostu katıldı. Bir saat gecikmeli olarak sahneye çıkan Gülşen, ilk klibini çektiği “Bir An Gel” şarkısını  seslendirdi.

Dondurma keyfi

Haberin Devamı

Tansa Mermerci, önceki gün minik oğlu Sinan ile ıstinye Park’taydı. Önce kısa bir alışveriş turuna çıkan Tansa Hanım, daha sonra oğluyla bir kafeye girip dondurma keyfi yaptı. Mermerci, eriyen dondurmayı oğluna yedirmekte biraz zorlandı...

Bugün vizyonda

Ümit Ünal’ın yönettiği, Hakan Karahan, Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Okay ve Mine Tugay’ın rol aldığı “Kaptan Feza” adlı sinema filmi, bugün vizyona giriyor. Bir Yeşilçam aktörü olan babasına tıpatıp benzeyen Ömer’in yaşamını konu alan ve çekimleri üç haftada tamamlanan film, yoğunluk nedeniyle sadece iki hafta gösterimde kalabilecek.

Nişantaşı’nda kol kola

Sosyetenin ünlü simalarından Güliz Onursal, önceki gece Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Onursal, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına aldırış etmeden erkek arkadaşıyla kol kola yürüyüp sohbet etmeye devam etti.

Candan sette aşçılık yaptı

Haberin Devamı

“Kaptan Feza”nın yönetmen ve oyuncuları, CNN Türk’te yayınlanan “Saba Tümer ile Bu Gece” programına katıldı. Filmin yapımcılığını sevgilisi Candan Erçetin ile birlikte üstlenen Hakan Karahan, Erçetin’in imza attığı film müzikleri için “muhteşem” yorumunu yaptı. Meral Okay ise “Candan, olağanüstü bir yapımcı ve aşçı. Set annesi yani. Sette elinde kepçeyle dolaştı, bütün o yemeklerin servisiyle ilgilendi” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları