MHP binasına iskan

Güncelleme Tarihi:

MHP binasına iskan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2010 00:00

Çankaya Belediyesi, MHP’nin Balgat’daki yeni genel merkez binasına oturum izni verdi.Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bülent Tanık, MHP’nin binasının iskan işlemlerinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak ile bir araya geldi.

Toplam 25 bin 366 metrekarelik alana sahip olan bina için iskan belgesi veren Tanık yaptığı açıklamada, “Türkiye Noterler Birliği, Türkiye Barolar Birliği gibi kurumların imar kuralarına uygun, yeni ve kolaylaştırıcı binalarını kullanabilmelerine yönelik hızlandırıcı yaklaşımımızı uzun zamandır kullanılmakta olan, özel mimariye sahip MHP Genel Merkezi binasına da göstererek bu binanın da ruhsat vermiş bulunuyoruz” dedi.

Şafak ise Balgat Ceyhun Atıf Kansu Caddesi’nde bulunan binanın iskanı için 2001 yılında ilk başvurularını yaptıklarını ifade etti ve iskan için Tanık’a teşekkürlerini sundu.

Yenimahalle kışa hazır

YENİMAHALLE Belediyesi kış koşullarının ağırlaşması ihtimaline karşı tüm tedbirleri alarak hazır olda bekliyor.
Yenimahalle’de kar ve buzlanmaya karşı tuzlama ve yol açma için kullanılacak 10 aracın bakımı tamamlanırken; 8’i gece 3’ü gündüz görev yapmak üzere 11 ekip oluşturuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!