Mesut Almanya'nın en iyisi

Güncelleme Tarihi:

Mesut Almanyanın en iyisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2010 13:47

Alman Birinci Futbol Ligi'nde forma giyen oyuncular, Werder Bremen'de forma giyen Mesut Özil'i ilk yarının en iyi futbolcusu seçti.

Haberin Devamı

Spor dergisi "Kicker" tarafından düzenlenen ve 228 Bundesliga oyuncusunun  katıldığı ankette Mesut, oyların yüzde 38,1'ini alarak, ilk yarının en iyi  futbolcusu seçilirken, Bayern 04 Leverkusen'de oynayan Stefan Kiessling, oyların  yüzde 22,9'unu alarak ikinci, Bayern Münih'ten sezon başında Hamburger SV  takımına transfer olan Brezilyalı oyuncu Ze Roberto da yüzde 9,6 ile üçüncü  oldu.

Ankette, ilk yarının en iyi kalecisi yüzde 34,7 ile Bayern 04  Leverkusen'li Rene Adler seçilirken, yüzde 16,2 ile Werder Bremen'li Tim Wiese  ikinci, FC Schalke 04'ün kalesini koruyan Manuel Neuer de yüzde 14,9 ile üçüncü  sırada yer aldı.

İlk yarının en iyi hakemi yüzde 18,9 ile Felix Brych olurken, oyların  yüzde 16,8'i ile Florian Meyer ikinci ve yüzde 15,1'i ile Torsten Kinhöfer üçüncü  seçildi. En kötü hakemler arasında ilk sırada yüzde 21,9 ile FIFA kokartlı hakem  Babak Rafati yer aldı.

Bundesliga'da 2008 yılından bu yana hakemlik yapan Deniz Aytekin de en  kötü hakem sıralamasında Peter Gagelmann, Michael Kempter ve Peter Sippel'in  ardından beşinci sırada yer aldı.

Bundesliga oyuncularının yüzde 42,7'si Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'ni  kazanacağı tahmininde bulunurken, futbolcuların yüzde 25'i Chelsea, yüzde 13,2'si  Manchester United ve yüzde 10,9'u Real Madrid'in kupayı müzesine götüreceğine  inandığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!