Başkent 2010’u böyle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Başkent 2010’u böyle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2010 00:00

Ankara sosyetesinin ünlü isimleri 2010’u, başkent’in gözde eğlence mekanlarında doyasıya eğlenerek karşıladı. Restoran, gece kulübü ve barlar, sabahın ilk ışıklarına kadar renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

ANKARA’nın seçkin mekanlarında yılbaşı eğlencesi tam gaz yaşandı. Sosyetenin tanıdık simaları, 2010’u beş yıldızlı otellerin balo salonlarında yapılan yılbaşı balolarında ya da gözde kulüplerde düzenlenen partilerde karşıladı. Siyasetin merkezi Ankara’da bu yılbaşı objektifimize takılan tek politikacı CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü oldu. Siyaset dünyasının ünlüleri yılbaşı gecesi eğlencesini bu yıl daha çok ev partilerinde yapmayı tercih etti.

Sheraton L’Angoletto

CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, yılbaşını eşi Figen Hanım ve yakın arkadaşları avukat Vahap Bozkurt ve Tuğba Bozkurt çiftiyle birlikte Sheraton L”Angoletto’da geçirdi. Mengü, yeni yılın başta Türkiye olmak üzere bütün dünyaya mutluluk getirmesini diledi. Aynı mekanda yılbaşını kutlayanlar arasında Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren ve eşi Funda Hanım’la, Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve eşi Neşe Boysanoğlu da vardı. Eren ve Boysanoğlu çiftleri, 2010’un bir önceki yıldan daha iyi olmasını dilediler.

Boxer By Wok

Haberin Devamı

Çok özel bir parti

GAZİOSMANPAŞA’da bulunan Boxer by Wok restoranın sahibi Yüksel Karaca, restoranı yılbaşı için kapattı ve sadece yakın dostlarını ağırladı. Yılbaşı coşkusunun oldukça nezih bir ortamda yaşandığı geceye Ahmet ve Beliz Büyükhanlı, Gürkan ve Aslı Gençler çifti, Emre ve Hanzade Erdil gibi isimler katıldı. Geceye bazı konuklar maske takarak katıldı. Dj müzikleri eşliğinde doyasıya eğlenen davetliler, yılbaşı keyfini yaşadı.

Rixos

Hürrİyet Gazetesi yazarı Şükrü Kızılot için yılbaşı ayrı bir anlam taşıyordu. Kızılot, 2009’un son gününde doğum gününü de kutluyordu. Rixos Otel’de yapılan yılbaşı kutlamasına eşi Zuhal Hanım ve oğlu Okan’la birlikte katılan Kızılot, yeni yılın çok daha iyi olacağını söyledi. Kızılot çiftine Ankaralı ünlü işadamı Erol Özel ve eşi Nevres Özel çifti de eşlik etti.

Rus dansöz  göz kamaştırdı

G.O.P Salata

REŞİT Galip Cad-desi’nde bulunan Salata’da Rus dansçı Tatiana, oryantal şovu ile izleyenleri büyüledi. Mekanın önündeki Noel Baba ve geyik maketine çıkarak poz veren Tatiana’ya özellikle erkekler büyük ilgi gösterdi. Gecenin sonunda konuklara mangalda sucuk ve ekmek arası köfte ikram edildi.

Haberin Devamı

Balon uçurdular

Filistin Caddesi’nin gözde mekanı Meet’de renkli bir yılbaşı partisine ev sahipliği yaptı. 2010’un ilk saniyeleri ile birlikte gökyüzüne balonlar bırakıldı ve şampanyalar patlatıldı. Gizz, Mina ve Seda üçlüsünden oluşan Dance Cholic dans grubu, danslarıyla beğeni kazandı.

İlk kez dinledi beğendi

YILBAŞINI Ankara’da geçiren yabancı misyon temsilcileri arasında Mısır’ın Ankara Büyükelçisi Alaa Al Hadidi de bulunuyordu. Eşi Randa Hadidi ile birlikte Swiss Otel’deki kutlamaya katılan büyükelçi, ilk kez dinlediği Bengü’yü çok beğendiğini söyledi. Şaban Karamancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aras Kazaz, yılbaşını eşi Zeynep Hanım, kızı Billur Su ve oğlu Ata ile birlikte Filistin Caddesi’nde bulunan Big Chefs’te geçirdi. New York’ta endüstri tasarımı okuyan Billur Su, birinci sınıfı bölüm birincisi olarak bitirdi ve yılbaşı tatilini geçirmek üzere soluğu Ankara’da aldı. Kızlarının başarıları ile gurur duyan Kazaz ailesi, bu haberle yeni yıla daha mutlu girdi.

Haberin Devamı

Kız kıza yılbaşı

BİLKENT Üniversitesi endüstri mühendisliği öğrencileri İklim Barut, Kübra Koçyiğit, Melis Akay, Gözde Sayın ve Naz İplikçioğlu Eat’n Joy’da, hukuk öğrencileri Ezgi Tombak, Burcu Durna, Göksu Karınca ve Gözde Tokyay, Kuki’de gerçekleşen yemeklerle yeni yılı karşıladı. Güzellerin kız kıza gecesinde koyu sohbetler hakimdi.

En hızlı güzel

TÜRKİYE Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, yeni yıla Büyükhanlı Park Otel’de Ebru Destan dinleyerek girdi. 2009 yılını “Süper” olarak yorumlayan Çetinkaya, 2010’da hedefini Avrupa Şampiyonluğu olarak belirlemiş.

Müzik eşliğinde

PANORA Alışveriş Merkezi’nde bulunan Branca, yılbaşında renkli görüntülere sahne oldu. Dj performansının olduğu mekanda karşılaştığımız Kan Yaghuti, Nika Gorji, Lale Abasi, Bahar Bagheri ve Faraz Kianpour felekten bir gece geçirdi. Oldukça neşeli gözüken grup çalan müzikler eşliğinde gönlünce dans edip eğlendi.

Haberin Devamı

Cemiyet partide buluştu

Fİlİstİn Cad-desi’nde bulunan The House Cafe’nin üst katı, özel bir parti için kapatılmıştı. Suat Durkan tarafından düzenlenen bu özel partiye başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Geceye katılanlar arasında Sarp Evliyagil, Alper ve Olcay Ergün çifti, Lerzan Barutoğlu, Kaan ve Hüma Tontu Çifti, Başak Gökçe, Eda Durkan gibi isimler bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!