Güle güle 2009 Hoş geldin 2010

Güncelleme Tarihi:

Güle güle 2009 Hoş geldin 2010
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 00:00

İzmirliler yeni yılı beş yıldızlı oteller ve mekanlarda eğlenerek karşıladı. Ünlü isimler, eğlenceseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

İZMİR ve Çeşme’de bulunan beş yıldızlı oteller ve eğlence mekanlarında birbirinden ünlü isimler yılbaşında İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli şarkıları ile sevenlerine eğlenceli saatler yaşatan Rober Hatemo ile sahne şovlarıyla hayranlarını bir dakika olsun yerine oturtmayan Figen Sarıdağ ayrı ayrı salonlarda Swissotel Grand Efes’te sahne aldı.
Özel kıyafetler
Unutulmaz şarkılarını seslendiren Türk Müziğinin güçlü seslerinden Amca lakaplı şarkıcı İlhan Şeşen Crowne Plaza’da, kıpır kıpır şarkıları ile hayranlarına eğlenceli saatler yaşatan güzel şarkıcı Lara Ilıca Otel’de yer aldı. Balçova Termal’de Altay sahne aldı. Giyinişinden şarkılarına kendi tarzı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve yılbaşına özel kıyafetiyle izleyicilerden tam not alan seksi şarkıcı Hande Yener, Alsancak Tren Garı’nda İzmirlilerle birlikte oldu.  Gece kulüplerinde ise popüler şarkıcı ve DJ’lerin katıldığı partiler düzenlendi. Alsancak Mischka Live’da Kutsi ve Berkay, Soho’da Burak Kut, Tarihi Alsancak Tren Garı’nda ise Hande Yener sahne aldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren konserlerde eğlence severler renkli, kıpır kıpır bir yılbaşı gecesi yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!