ÖÄŸrenci servisi devrildi: 2 ölü, 17 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci servisi devrildi: 2 ölü, 17 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 09:40

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde Sivrihisar Anadolu Lisesi'ne öğrenci götüren servis otobüsü, bir akaryakıt istasyonundan çıkıp yapan taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje çarpan servis otobüsü devrilerek yan yattı. Kazada 2 öğrenci ölürken, 2'si ağır 16 öğrenci ile servis şoförü yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

OKUL YOLUNDA ÖLDÃœLER / WEB TV      Â

Kaza, Polatlı-Eskişehir karayolu 3’üncü kilometrede Üçpınar Köyü mevkiinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Polatlı'dan Sivrihisar Anadolu Öğretmen Lisesi'ne öğrenci taşıyan Abdulkadir Akkurt yönetimindeki öğrenci servisi, Polatlı'ya 3 kilometre uzaklıktaki bir akaryakıt istasyonundan çıkış yapan Abdullah Eken adına kayıtlı taksiye sol arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden öğrenci servisi, çelik bariyerlere çarptıktan sonra takla atıp, 18 metre sürüklenip, yan yattı. Korkunç kazada Sivrihisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Fatih Tekin ve 14 yaşındaki Emre Melik Avcu öldü.

Kazada 2'si ağır yaralanan öğrenciler Üstün Altındiş, Berkan Esen, Tolga Uğur, Eray Demir, Batuhan Ünal, Hafsa Sayar, Mustafa Özer, Aslı İrem Orhan, Büşra Köseoğlu, İsmihan Kılınç, Çağlayan Çakmak, Emirhan Kılınç, Yunus Sadi Dinçer, Suhal Özyürek, Eda Erdoğan, Asaf Yargıç ile birliket servis otobüsü şoförü Abdulkadir Akkurt yaralı olarak Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öğrencilerden ağır yaralı olan Sühal Özyürek ile Eda Erdoğan Ankara'ya sevkedildi. Kazayı duyan Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik öğrenci velileri hastaneye giderek yaralı öğrencileren durumunu öğrendi. Öğrencilerin kitap ve defterleri çevreye dağıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!