Klasik müzikle yeni yıl konseri

Güncelleme Tarihi:

Klasik müzikle yeni yıl konseri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 00:00

Ortakent-Yahşi Belediyesi’nin düzenlediği İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkes-trası’nın iki saat süren özel müzik ziyafetini sanatseverler, ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde yeni yıl öncesinde düzenlenen klasik müzik konseri büyük ilgi gördü. Ünlü bestecilerinin eserlerinin yorumlandığı konser, Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ücretsiz katılım

İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası Ortakent-Yahşi Belediyesi tarafından yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Bodrumlularla buluştu. Halikarnassos Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen konseri Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Onur Şahbaz, Mumcular Belediye Başkanı MHP’li Birol Aydın ve yaklaşık 350 sanatsever izledi.

İki saat sürdü


Sanat koordinatörlüğünü Turgutreisli kontrbas sanatçısı Numan Pekdemir’in, orkestra şefliğini Ali Hoca’nın yaptığı konserde, gitarda solist olarak Faran Suyolcu, M. Sinan Kurşun, flütte ise Furkan Ayvazoğlu sahne aldı. Orkestra, Albinoni, Vivaldi, Borne, Mascani, Faure, Brahms, Mozart ve Strauss gibi bestecilerin eserlerini yorumladı. 2 saat süren konserin sonunda Bodrumlu sanatseverler orkestra ekibini ayakta alkışladı.

YENİ YIL MESAJLARI

Haberin Devamı

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Onur Şahbaz, konser sonunda yaptığı konuşmada, “Bu konserle yeni yılın coşkusunu sanatsever halkımızla paylaşmak istedik. Önümüzdeki yıllarda da aynı ilgi ve coşkuyla yeni yıl konserlerimize devam edeceğiz. Tüm Bodrumluların ve herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Yeni yılın sağlık, mutluluk ve müzik dolu olmasını dilerim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!