Bakkala gitti cesedi 2 gün sonra bulundu

Güncelleme Tarihi:

Bakkala gitti cesedi 2 gün sonra bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 18:32

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar beldesinde, önceki akşam markete gitmek üzere evden ayrılan Kıbrıs gazisinin cesedi, bugün ilçeye 5 kilometre mesafede, yol kenarındaki tarlaya gömülü bulundu.

Haberin Devamı

Önceki akşam evine misafir gelen İsmail Karadağ (55), konuklarına ikram etmek üzere çay ve çerez almak üzere bisikletine binerek, bakkala gitti.

Uzun süre eve dönmeyen Karadağ'ı arayan ailesi, Karadağ'ın bisikletini, yol kenarında hasarlı halde buldular. Olay yerinde bir otomobilin kırık tamponu da bulundu.

İki günden bu yana yapılan aramalar sonucu, bugün Çiçekpınar beldesi Yenice Kale yolu, Tavşanlık mevkisinde, yol kenarındaki tarlada, Karadağ'a ait olduğu belirlenen takma dişler görüldü.

Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerinin nezaretinde yapılan aramada, toprağın 10-15 santimetre altında, Karadağ'ın cesedi bulundu. Topraktan çıkarılan ceset topraktan çıkartılarak, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine getirildi.

Yakınları, Karadağ'ın kafasında bir darbe izi gördüklerini belirterek, bisikletin hasarlı oluşu ve bisikletin yakınında kırık bir otomobil tamponu bulunması nedeniyle, olayın bir trafik kazası olabileceğini sandıklarını söyledi.

Plakası belirlenemeyen otomobilin bisiklete çarptıktan sonra, sürücüsünün Karadağ'ı hastaneye götürmek üzere otomobile almış olabileceğini belirten yakınları, Karadağ'ın ölmesi üzerine de cesedini yol kenarındaki tarlaya gömen failin kaçtığının sanıldığını ifade etti.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!