Ece Vahapoğlu İtalya’ya sunuculuğa gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Ece Vahapoğlu İtalya’ya sunuculuğa gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2009 12:13

Okan Bayülgen'in Medya Kralı programındaki dil skandalıyla günlerce konuşulan yazar-sunucu Ece Vahapoğlu, THY’nin Roma’da 50. yıldönümünü kutlamak için İtalya’da vereceği resepsiyonun sunuculuğunu yapacak... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen resepsiyonda, birçok ülkenin Büyükelçisi de hazır bulunacak.

Haberin Devamı

Öteki'nin yüzü Ece Vahapoğlu / Foto Galeri

Okan Bayülgen'in Disko Kralı adlı programının bir önceki hafta yayınlanan bölümünde konuk koltuğunda oturan Ece Vahapoğlu, zor anlar yaşamıştı. Bayülgen, beş dil bildiğini söylediği Vahapoğlu'ndan bir şarkının İspanyolca, İngilizce, Fransızca ve Boşnakça karşılığını istemiş ancak yanıt alamamıştı. Yaşanan bu talihsizlik, ertesi gün internet siteleri ve gazetelerin magazin sayfalarında "Beş dil biliyorum diyen Ece, Okan'ın dil testinden geçemedi" diye yer almıştı. Vahapoğlu ise, kendisini "UEFA Başkanı Platini'yi canlı yayında çatır çatır çevirmiş biriyim. Okan kazaydı..." diyerek savunmuştu.

Disko Kralı'ndaki bu dil skandalı unutulmaya yüz tutmuşken, Ece Vahapoğlu'nun, THY’nin Roma 50. Yıldönümü şerefine İtalya’nın başkenti Roma’da Çarşamba günü düzenlenecek resepsiyonu ve gala gecesini sunacağı haberi geldi.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTEYİ BİRİNCİLİKLE BİTİRMİŞTİM

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılması beklenen törene Türkiye’den ve İtalya’dan bürokratlar da katılacak. İki ülkeyi buluşturan böyle önemli bir töreni İtalyanca ve Türkçe sunmanın ülkesi adına büyük gurur olduğunu söyleyen Vahapoğlu, “Üniversiteyi birincilikle bitirdiğim, çok güzel anılarımın olduğu bu şehri hoş bir vesileyle tekrar ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!