Sercan gol orucunda

Güncelleme Tarihi:

Sercan gol orucunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 14:40

Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım 15 haftalık lig maratonunda forma giydiği 743 dakikada sadece 2 gol kaydetti. Otoyollarda yaptığı hızla gündeme gelen Sercan, aynı hızı sahalarda gösteremedi.

Haberin Devamı

Büyük takımların kadrosuna katmak için yarıştığı transferin gözde ismi Sercan Yıldırım, 13 haftadır gol bulamıyor. Yeşil- beyazlı ekibin en önemli gol silahlarından olan Sercan, 15 haftalık maratonda 743 dakika forma giydi. Genç futbolcu 7'nci haftada oynanan Diyarbakırspor maçında sakatlandı ve 2 hafta forma giyemedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında tekrar formayı alan Sercan bu maçta da sadece 20 dakika oynayabildi. Ardından tekrar sakatlanan yıldız oyuncu 2 hafta daha sahalardan uzak kaldı.

ESKİŞEHİR'DEN BERİ GOLÜ YOK

Kasımpaşa ve Eskişehirspor maçlarında birer gol kaydederek lige hızlı başlayan Sercan, bu maçların ardından bir daha gole kavuşamadı. 13 maçtır adeta gol orucuna giren yetenekli futbolcu, geriye kalan haftalarda da futbolu yerine gece hayatı, hız tutkusu ve transfer haberleriyle gündeme geldi.

Haberin Devamı

3 MAÇTA DA 90 DAKİKA DURAMADI

Sercan Yıldırım'a, oynadığı son 3 maçta ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 90 dakika forma şansı verilmedi. Sercan, Gaziantepspor maçında 23 dakika, Galatasaray maçında 79 dakika ve son oynanan Kayserispor maçında ise 59 dakika forma giyebildi, oynadığı oyunla ise tüm beklentileri cevapsız bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!