Kimse bana sınır çizemez

Güncelleme Tarihi:

Kimse bana sınır çizemez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2009 17:10

'Ezel' dizisinin güzel oyuncusu Sedef Avcı, yorucu çekim temposundan hiç de şikayetçi değil.

Haberin Devamı

Sedef Avcı/ Foto Galeri

Bu temponun evliliğini olumlu yönde etkilediğini söyleyen Avcı,verdiği röportajda “Ben çalıştığım zaman mutlu bir insan oluyorum. Dolayısıyla iş yoğunluğum, özel hayatım artı olarak yansıyor” dedi.

Öncelikle “Ezel” dizisinde canlandırdığınız Bahar karakterinden biraz bahseder misiniz?

- Tüm çocukluğu hastalıkla geçen bir kız Bahar... Ablasının onu yurt dışında tedavi ettirmek için kendi başına ne belalar açtığından habersiz. Herkes tedavisinin sonuçlandığını zannederken hastalığı yeniden nüksediyor ama o bundan kimseye söz etmiyor. Kendini hayata adıyor. Sadece mutlu olmak istiyor.

Sizinki nasıl bir çocukluktu peki?

- Benimki çok enteresan değildi. Okuluna giden, sessiz sakin bir çocuktum. Fakat Bahar’ın fütursuz rahatlığı bende yoktu. Hatta ben bile onu canlandırırken “Sakinlik ne keyifli bir şeymiş” diyorum. Bahar için “hayatım boyunca imrendiğim insan tipi” diyebilirim!

Aslında siz de dışarıdan gayet sakin görünüyorsunuz.

- Öyle görünüyor fakat kimse kimsenin içindekileri bilemez. Stres, benimle beraberdir. Çalışmayı ve kendimi geliştirmeyi çok sevdiğim için boş kaldığım anda nereye saldıracağımı şaşırıyorum. Mesela şu anda mutluyum, stres yok. (Gülüyor)

KENDİMİ OYUNCULUKTA İSPATLAMAK İSTİYORUM

“Ezel” beklenen ilgiyi yakaladı. Siz projeye nasıl dahil oldunuz?

- Aslında bu iş geçen yıl başlayacaktı. Projeye ilk dahil olanlardan biri de bendim. Ay Yapım, daha önce çalıştığım bir şirketti. Dizi için bir sene önce anlaşmıştık.

“Menekşe ile Halil” dizisinden sonra bir süre boşluk oldu. O zamanı nasıl değerlendirdiniz?

- Kendimi geliştirmeye çalıştım o süreçte... Yurt dışından Türkiye’ye gelen workshop’lara gittim. Kendi sesimi kullanmıyordum, bu yüzden dublaj dersleri aldım. Artık kendi sesimle oynayabilirim.

Oyunculukta başarıyı yakalamanın sırrı nedir sizce?

- Oyunculuk hayatınızda gerçekten bir hedef ve amaçsa, mutlu olabilirsiniz. Mutlu olursanız da başarıya daha hızlı yaklaşırsınız. Bir kere bu işte sürekli kendinizi geliştirmeniz gerek. Ben, konservatuvar mezunu olmadığım için bu konuya daha da ağırlık veriyorum. Kendimi ispatlamak istiyorum. Ve her yeni işimi bir öncekinden daha iyi yapmam gerektiğini hissediyorum.

Dizideki usta oyunculara bakarsak, sizin performansınız da gayet iyi aslında...

- Bunu dedirtmek bile benim için çok önemli... Teşekkürler...

EŞİM BANA EVLENME TEKLİF ETMEDİ

Bu zamana kadar hayallerinizin ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

- Özel hayatımla ilgili hayallerimin tamamını gerçekleştirdim. İşe yönelik hayallerim elbette hâlâ var. Ama onlar da hemen olmasa bile yavaş yavaş gerçekleşiyor.

“Sınır” kelimesi size ne çağrıştırıyor?

- Bana “sınır” dendiği zaman inadına daha da üzerine giderim. Emrivakilerden hoşlanmam. Kendi sınırlarımı kendim belirlerim. Biri bana sınır çizerse sıkıntı doğar. Daha doğrusu kimse bana sınır çizemez!

Eşiniz Kıvanç Kasabalı evlenme teklif ettiğinde, aklınızdan hiç reddetmek geçti mi?

- Eşim bana evlenme teklif etmedi ki... Uzun bir beraberlik dönemimiz olduğu için her şey kendiliğinden gelişti.

Şu anki iş temponuzu o nasıl karşılıyor?

- Ben çalıştığım zaman mutlu bir insan oluyorum. Dolayısıyla iş yoğunluğum, özel hayatım artı olarak yansıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!